Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla bilder (9)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt18 %
  • Mycket bra37 %
  • Medel18 %
  • Dåligt18 %
  • Hemskt9 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
30 °
17 °
aug
24 °
13 °
sep
19 °
10 °
okt
Kontaktuppgifter
Via Agnoletti 16, Certaldo, Italien
+39 0571 667557
Ring
Förbättra objektet
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Certaldo
från 474,07 US$
Mer information
från 485,36 US$
Mer information
från 440,21 US$
Mer information
från 28,22 US$
Mer information
Omdömen (11)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 1 november 2015

Ett fantastiskt litet traditionella italienska bageri, erbjuder några riktigt god färskt bröd och kakor tillsammans med några bra kaffe!

Datum för upplevelsen: oktober 2015
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
Podere Benintendi
120 omdömen
1,28 km bort
Albergo Il Castello
102 omdömen
1,5 km bort
Hotel Certaldo
430 omdömen
1,76 km bort
Castello Di Oliveto
30 omdömen
3,04 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 67 restauranger i närheten
Enoteca Boccaccio
290 omdömen
1,52 km bort
Ristorante Il Castello
244 omdömen
1,5 km bort
Jam cafe
75 omdömen
1,47 km bort
Pizzeria Frenzen
51 omdömen
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 33 sevärdheter i närheten
Certaldo
1 139 omdömen
1,57 km bort
Palazzo Pretorio
222 omdömen
1,57 km bort
Casa di Boccaccio
171 omdömen
1,53 km bort
Funicolare di Certaldo
108 omdömen
1,53 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Marconcini.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering