Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Redmond Lockers and Custom Meats

353 SE Railroad Blvd, Redmond, OR 97756-2342
+1 541-923-5920
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Google-översättning

läs mer

Omdömet skrevs mars 29 2017
Patrick5451966
,
Sacramento, Kalifornien
Läs alla 5 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt20 %
  • Mycket bra60 %
  • Medel0 %
  • Dåligt20 %
  • Hemskt0 %
mar 5 2017
“Not What It Used to Be”
jan 4 2017
“Always great food and great service”
PLATS
353 SE Railroad Blvd, Redmond, OR 97756-2342
KONTAKT
Webbplats
+1 541-923-5920
Skriv ett omdöme
Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Omdömet skrevs mars 29 2017
Google-översättning

Mer

Tack Patrick5451966
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs mars 5 2017

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs januari 4 2017

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs maj 18 2016

Mer

Omdömet skrevs september 8 2011
Google-översättning

Mer

3  Tack rocklvr03
I närheten
Restauranger i närheten
Diego's Spirit Kitchen
369 omdömen
0,57 km bort
Oishi
134 omdömen
0,59 km bort
Red Martini, Wine Bar & Grill
118 omdömen
0,58 km bort
Wild Ride Brew
96 omdömen
0,42 km bort
Sevärdheter i närheten
Smith Rock State Park
756 omdömen
7,78 km bort
The Art of Alfred A. Dolezal Gallery
59 omdömen
7,62 km bort
Cline Falls State Park
52 omdömen
7,13 km bort
Sam Johnson Park
14 omdömen
1,41 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Redmond Lockers and Custom Meats.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in