Bamburgh Castle

Bamburgh Castle - omdömen

Bamburgh Castle
4.5
Lördag
10:00 - 16:00
Söndag
10:00 - 16:00
Om
Föreslagen längd
2-3 timmar
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.
Förbättra objektet
Rundturer och upplevelser
Utforska olika sätt att uppleva den här platsen.
Vad är Travellers’ Choice?
Tripadvisor ger utmärkelsen Travellers' Choice till boenden, sevärdheter och restauranger som konsekvent får fantastiska omdömen från resenärer och rankas inom bäst 10 % av boenden på Tripadvisor.

4.5
3 881 omdömen
Utmärkt
2 387
Mycket bra
1 090
Genomsnittlig
277
Medelmåttig
88
Hemskt
39

De här omdömena översätts automatiskt från engelska.
Den här tjänsten kan innehålla översättningar som tillhandahålls av Google. Google avsäger sig alla garantier, uttryckta eller underförstådda, angående översättningar, inklusive eventuella garantier av korrekthet, pålitlighet och alla underförstådda garantier för säljbarhet, skick för ett särskilt syfte och frihet från förfalskning.

sistavagnen
Lund, Sverige98 inlägg
apr. 2017 • Vänner
Krävs bil eller buss för att komma hit men det är klart värt det och du ska givetvis gå in oxå. Perfekt för dig som är intresserad av att ta fina foto
Skriftlig 5 maj 2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Great feedback, thank you very much. Very pleased to hear you enjoyed it. Cheers Chris
Skriftlig 9 juni 2017
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Anthony W
LONDON56 inlägg
sep. 2019 • Vänner
Titeln säger allt. Armstrong-inflytandet under restaurering sätter sitt märke men om detta inte hade hänt skulle det idag utan tvekan ha varit en hög sten i landskapet. Bra förfriskningar tillgängliga till rimligt pris - - har varit förbi det många gånger vet inte varför vi inte har besökt tidigare.
Google
Skriftlig 8 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

AnonBristol1
25 inlägg
sep. 2019
Positiven är att detta är en oerhört imponerande byggnad med helt fantastisk utsikt. Jag hade turen att vara där när vädret var fantastiskt och gillade att titta ut mot stranden till Lindisfarne och Farneöarna.

Negativen är:
 (1) Bilparkeringsavgiften visas inte, så det kom som en ovälkomlig överraskning och omträngd av skarp övning. Det var inte mycket annat än att betala eftersom jag stod i en bilkö, men jag bodde i Bamburgh och kunde lätt ha lämnat min bil på hotellet om jag hade känt till det.
 (2) Parkeringsvakten vände sig medan han pratade, vilket gjorde det riktigt svårt att veta var han ville att jag skulle parkera. Instruktionerna var bara "där nere", utan indikation på var "där nere" kan vara. Som första gången besökare tyckte jag att det verkligen inte var till hjälp.
 (3) På biljettkontoret bad jag om att köpa en guidebok och fick höra om att det inte finns någon! (Det visar sig att det jag såg omnämndes av medarbetaren, något avvisande, som en "bildbok". Jag köpte det fortfarande men varför var det så svårt ?!)
 (4) Personalen vid ingången till slottet var så angelägen om att bearbeta besökare genom det lilla utrymmet att han rörde min arm för att driva mig framåt. Lite riskabelt att bete sig så.
 (5) Rummen är enorma men innehållet är litet, så det känns lite konstigt. Det var inte riktigt en känsla av att ett slott förvandlades till ett familjhem. Större möbler skulle ha hjälpt.
 (6) Om jag inte hade frågat om något jag visste om och var särskilt angelägen om att se, skulle jag ha missat museet eftersom det är andra sidan butiken.
 (7) Det finns några fascinerande saker i museet men det kändes ganska tråkigt.

Jag önskar Bamburgh väl och är glad över att ha besökt, men det kunde vara så mycket bättre. Det kändes som om det saknades en sammanhängande vision och det hela kom över som ganska kallt och välkomnande.
Google
Skriftlig 4 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

G P
Poynton, UK19 inlägg
Vi tittade runt slottet efter att ha vandrat längs stranden från Seahouses (tog en timme och lite med vår hund). Platsen är fantastisk och slottet intressant och välskött. De statliga rummen, som inkluderar behållaren, arkeologiska museet och butiken är förståsvis inte hundvänliga men resten är, inklusive flygmuseet. Personalen var verkligen hjälpsam och vänlig, med hundkakor till hands, så vi alla älskade det.
Google
Skriftlig 3 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hello, Lovely review, thank you very much for letting us all know how your visit was, I'm sure you could tell we adore dogs here, Hopefully see you here again in the future. Thanks Will
Skriftlig 12 oktober 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

polosdad
Newcastle upon Tyne85 inlägg
sep. 2019
Intressant slott - inte det äldsta i området men fullt av saker att se på en regnig dag.
Nackdelen är att slottet inte har en koncessionsavgift och din biljett pågår inte i tolv månader till skillnad från andra liknande attraktioner.
Förutom att behöva betala tre kilo för att parkera på avfallsmark i närheten är bara en rip off.
Google
Skriftlig 26 september 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hello polosdad, Thanks for your honest review following on from your visit with us. I'm pleased to hear you enjoyed most of your visit with us. You're correct we don't offer a concessionary rate, however the reason behind this is after discussion we decided as a team to leave out a concession rate and stick with a standard adult admission but at a lower rate so it meets in the middle of an adult and concession rate offering the best price for all, also we don't really want to be intrusive having to ask for proof of age. We're in the middle of a huge re-brand currently, check out our new website which is now live, included in this we will have a really nice annual membership coming in the next couple of weeks that will be a fantastic offer if you wish to re-visit and support the castle..... including free parking in our car park. On to the car park, I do take your comments on board, I personally wouldn't class it as wasteland but we have scheduled work to start in October to do a little re-surfacing as I'm sure you can imagine we've had a lot of traffic in the car park this season which has contributed to it being a little tired, this is work that is impossible to complete during our season. We do charge £3 all day parking compared to the car park at the bottom of the hill that charges £5.50 all day, which is completely up to our guests to choose where they would like to park. I do hope this has answered your queries Thanks again for your 4 star review we do appreciate and take on board all comments. Will
Skriftlig 28 september 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Cris
Otley, UK45 inlägg
Besökte det här underbara slottet och tyckte det grundligt. Slottet självt är som ett statligt hem och används fortfarande som hemma. Gott att se inklusive ett museum. Hade en matbit i restaurangen som var väldigt trevligt. Jag tror att anmälningsavgiften är en smula brant men jag tyckte om att titta runt. Parkeringen är 3 men för att vara rättvis är det för hela dagen så på eftermiddagen tittade vi också runt Bamburgh.
Google
Skriftlig 22 september 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Barry W
Tala, Cypern636 inlägg
aug. 2017 • Par
Mycket bra valuta för pengarna jämfört med inträde till andra slott. Utsikt över stranden Vackra situation & dunes. Mycket imponerande rum och historia plus en mycket intressant museum.
Language Weaver
Skriftlig 6 augusti 2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Mark D
Aylesbury, UK376 inlägg
aug. 2017 • Par
Mycket imponerande utsikt, och en underbar kustremsa position, i utsikt över Holy Island.
För den registrering pris, jag skulle förvänta mig något mer i staten rum, föra en historia om the castle till liv. Kanske färre utställningar, men med mer former för interaktion med dem?
Det är en fascinerande historia bakom den ägare av den castle, och deras filantropisk mål som väl. Det kanske välja ut en del key historier och artefakter och verkligen utveckla?
Också. . . . Saker som den dungeon är på displayen, men kan vara gick förbi i en minut, eftersom ingenting som händer, ingen information. . . . Det här är oftast en nyckel rum att utnyttja den mörka förflutna av den castle! ? !
Det finns en konstutställning också - vilket är bra - men varför? Och varför visa vackra vattenfärger målningar på rea för £ 600 ? ? ? För dyrt för de flesta, jag skulle tro att.
Language Weaver
Skriftlig 5 augusti 2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

weldonwares
Darlington, UK272 inlägg
aug. 2017 • Vänner
Bestämde vi oss för att besöka slottet på lördag. Mycket rimliga införselpris, drygt £ 20 för 2 . Utforskade castle och blev förvånad över att det finns 14 lägenheter inom slottets murar. Eller presentbutik, café och informativ tour guiderna. Väl värt ett besök
Language Weaver
Skriftlig 4 augusti 2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

bytesize
London, United Kingdom37 inlägg
juli 2017 • Par
Enastående castle med huvuddragen den långa kustlinje. The castle har fantastisk vantage utsiktspunkter och är väl värt ett besök. Parkering är inte en fråga och du kan också njuta av promenader bland de fantastiska sanddynerna som leder till stranden som sträcker sig och kilometrar. En av de bästa slott jag har besökt.
Language Weaver
Skriftlig 4 augusti 2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Visar resultat 110 av 1 202
Är det något som saknas eller är felaktigt?
Föreslå ändringar för att förbättra det vi visar.
Förbättra objektet
Vanliga frågor och svar om Bamburgh Castle

Bamburgh Castle är öppet:
  • Lör - Sön 10:00 - 16:00
Köp biljetter i förväg på Tripadvisor. Om du bokar med Tripadvisor kan du avboka minst 24 timmar innan rundturens startdatum för en fullständig återbetalning.

Vi rekommenderar att du bokar rundturer i Bamburgh Castle i förväg för att säkra din plats. Om du bokar med Tripadvisor kan du avboka upp till 24 timmar innan rundturen börjar för full återbetalning. Visa alla 2 rundturer i Bamburgh Castle på Tripadvisor