Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Har du besökt Beach Bums Fish n Gifts?
Lägg upp bilderSkriv omdöme
Har du besökt Beach Bums Fish n Gifts?
Lägg upp bilder
Resenärsöversikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt100 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
8 °
0 °
apr
14 °
4 °
maj
20 °
10 °
jun
Kontaktuppgifter
98 Saugeen St | Southampton Harbour, Southampton, Ontario N0H 2L0, Kanada
+1 519-386-3512
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (1)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
0
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Medlemsbetyg
0
0
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 20 juli 2014

Tillbringade 30 minuter försöker dra ut ben från fisk före matlagning, inte imponerad. Dålig fileting teknik. Ser inte fram emot att äta i kväll med benen nu helt skrynkliga lakan fisk.

Datum för upplevelsen: juli 2014
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
Huron Haven Motel
44 omdömen
0,43 km bort
Quality Inn
167 omdömen
0,58 km bort
Manor Motel
11 omdömen
0,67 km bort
Cedar Court Motel
24 omdömen
1,39 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 27 restauranger i närheten
The Walker House
441 omdömen
0,39 km bort
Armens Cafe
137 omdömen
0,53 km bort
Offshore Bakery
121 omdömen
0,56 km bort
Duffy's Famous Fish & Chips
197 omdömen
0,44 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 15 sevärdheter i närheten
Southampton Board Walk
73 omdömen
0,42 km bort
The Spa at Cobble Beach
12 omdömen
1,35 km bort
Bruce County Museum & Cultural Centre
69 omdömen
0,59 km bort
Southampton Art School and Gallery
23 omdömen
0,53 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Beach Bums Fish n Gifts.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering