Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

King Xiang Government's Green Screen Wall

East of the Lvying Lane, Xiangyang District, Xiangyang 441021, Kina
+86 710 355 5282
Ring
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs februari 24 2017
Peter W
,
Coupeville, Washington
från mobil enhet
Läs alla 5 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra60 %
  • Medel40 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 08:00 - 18:00
PLATS
East of the Lvying Lane, Xiangyang District, Xiangyang 441021, Kina
KONTAKT
+86 710 355 5282
Skriv ett omdömeOmdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs februari 24 2017 från mobil enhet

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 271 hotell i Xiangyang
Wangfu Shenghe Boutique Hotel
3 omdömen
0,09 km bort
Tianmeile Fashion Hotel
5 omdömen
0,5 km bort
Xiangyang Renjia Hotel
9 omdömen
0,54 km bort
Fu Du Hotel
14 omdömen
0,57 km bort
Restauranger i närheten
Delerium Pub
2 omdömen
0,81 km bort
Yan MoShiGuang Coffee
3 omdömen
1,36 km bort
Dai Mei Hot Pot
1 omdöme
3,12 km bort
Pengyou Restaurant & Bar
1 omdöme
3,27 km bort
Sevärdheter i närheten
The drum and bell Tower
30 omdömen
0,82 km bort
Migong Temple
8 omdömen
2,27 km bort
Furen City Site
6 omdömen
1,51 km bort
Zhongxuan Tower
6 omdömen
0,5 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på King Xiang Government's Green Screen Wall.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in