Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
98
Alla bilder (98)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Kontaktuppgifter
Calle de La Plaza 43, 24738 Pozos, Spanien
Webbplats
+34 608 36 96 95
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (15)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
3
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
3
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 11 maj 2017 från mobil enhet

Vi tillbringade 5 oförglömlig nätter på den Esme Sätesmodul Lodge som en del av vår smekmånad. Jag är fortfarande inte säker på hur min man hittade denna avlägsna resmål, men så snart som han visade mig deras hemsida visste jag det var precis vad vi...sökte efter för: god mat och vin, underbara landskap, och en chans att sakta ned. Vi faktiskt hade planerat våra hela smekmånad resplan runt komma hit! Vår tid på Esme Sätesmodul slutade med att vara så mycket mer än vad vi hade förväntat oss. Maten var enastående och utsikt var hisnande, naturligtvis. Men vad gjorde vår upplevelse så speciell var det element vi hade inte förväntat. För en, den nivå av service vi fick från Laura och Kocken Esmeraldo var enastående. Efter att ha arbetat i både besöksnäringen i hela sina liv, de är riktiga proffs med mycket höga krav. Varje möjlig behöver. vi hade var förväntat, vi hade aldrig att be om något eftersom det var redan har gjort för oss. För övrigt var de ett nöje att tillbringa tid med. Två ljuva själar som har rest jorden runt, vi hade bra konversationer och lärde mig så mycket om Pozos och det omgivande området. Vi var ärligt talat ledsen att säga adjö, det kändes som när man lämnar släktingar. En annan oförutsedda av resan var hur autentiska en erfarenhet det var. Det kändes som om vi var ute efter in i en okänd bland världen oförstörda av turism. Även på våra resor till den större angränsande städer, vi var ofta även den enda, eller en av få, turister. Ingenting någonsin kändes som en egentillverkad version av det verkliga erbjudande, när man går att förvänta sig när jag reser brukar vi verkligen vore att se en bit av livet i lantliga Spanien. Alla av den lokalbefolkningen vi träffade under vår vistelse var så äkta och välkomnande. Det var min födelsedag medan vi var där, och en hel del av den lokala kvinnor kom över att gå med oss för liten tårta och merienda ( "afternoon tea) . En annan stor överraskning av vår vistelse var den rika historia. Det finns romerska ruiner mitt i Pozos och området har varit bebott i tusentals år. En stor resa höjdpunkt var vår vandring i lamor, där vi gick in de andras fotspår genom en invecklad nätverk av kanaler de måste bygga romare att underlätta i närheten guldutvinning. Förvånansvärt nog, vi såg aldrig en annan människa under 8 km promenad, Laura sade att det bara spanjorerna känna till om det här trail och även så, och området är så avlägset beläget några gör det där. Efter vårt vandra, vi hade en underbar picknickkorg i den vackraste landskap. Det var en perfekt dagsutflykt. Naturligtvis kan en översyn inte skulle vara komplett utan att diskutera mat! Efter bokningen gjordes, Laura har bett om att maten preferenser och jag sade vi var intresserade av att försöka och skaldjur rätter. Hon tog det här begäran till hjärtat - - vi var serveras en otroligt belopp och variation av fisk och skaldjur tillagade i alla bra uppförande under de 5 dagar. Från musslor till räkor till musslor till bachlau till krabba till bläckfisk till japansk ål - - det var en verklig fisk och skaldjur fest! Så långt som den matlagning, du kan vara som händer på eller händer utanför som du vill ha i köket. Vi tog fördel av den möjligheten att tillbringa en hel del tid i den kök med Köksmästare och hans systerdotter som fungerar som själar kock (även med namnet Laura! , Ofta i flera timmar varje dag, som var en dröm för oss passionerade hem kockar. Men vi hade ofta tar pauser från köket och gå sitta på matrumsbordet och avnjuta våra skapelser, going fram och tillbaka från att hjälpa förbereda rätter att som serveras. Vi älskade att förstå hur Kock skulle återanvändning ingredienser och rester från föregående dag i sådana uppfinningsrika sätt, ibland att svänga överblivet sås eller fyllning på 3 - 4 ytterligare rätter. De mest minnesvärda rätter för oss var det enkla men beroendeframkallande tillverkade tortillachips espanola (som vi ens kunde fattar svängar jäkla i pannan! ) Och två och skaldjur mästerverk: fideua som är som en paella med stekt pasta (! ! ! ) Och svart ris, också liknande en skaldjurspaella men med ris kokt i bläckfisk bläck. Vi lärt oss så mycket från Kocken och känn dig säker vi kommer att kunna många av rätterna på vår egen hemma återskapa. Som en extra bonus, Laura tillagar goda desserter från noll. En av de bästa var en bröd efterrätt gratinerad med creme anglaise - - så dekadenta! Hon till och med skickat av oss med några hemlagade bananmuffins på vår sista morgon där. Du kommer att äta mer mat än du någonsin ätit i ditt liv, men inte blyg för att säga du fått nog. Vi hamnade obehagligt fullt ut de första par nätterna men det var vårt eget fel! Om du letar efter en verkligt unikt Spanska kulinarisk upplevelse, du kommer inte att bli besviken med Esme Sätesmodul. Vi kommer prata om våra tid här under resten av våra liv och jag hoppas att komma tillbaka snart!Mer

Datum för upplevelsen: maj 2017
Omdömet skrevs 27 februari 2017 från mobil enhet

Detta är långt mer än en matlagning tillflyktsort. Det här stället är en pärla av en hitta och kocken Esmeraldo (från Pozos var ursprungligen men nu världen berömda kock) och hans hustru Laura (kanadensiska) gjorde vår upplevelse något att komma ihåg för en hel livstid....Det finns mängder av ställen att tur runt norra Spanien och många av de områden kring Pozos inklusive the region of Leon är i boken " 1000 platser att besöka innan jag dör " . En fantastisk upplevelse för hela vår familj.Mer

Datum för upplevelsen: februari 2017
Omdömet skrevs 31 juli 2015

Min familj och jag bodde i Pozos med Laura och Kocken E under hösten 2014 och det var en fantastisk upplevelse. Boendet är fantastisk (mycket nytt och välskött) och byn Pozos är så autentisk som en historisk mountain village kan vara. Den vandring i de...omgivande bergen är surrealistiskt, området är avlägset, men har varit bebott i tusentals år. Kocken E helt enkelt fantastisk. En autentisk överdelen Kocken med globala erfarenheter som har återvänt till sin födelsestad att dela med sig av sina upplevelser med intresserade personer. En sak som sticker ut är att lära sig göra spansk Tortilla, det var bra i Spanien och är underbar på hemmaplan. Laura är en fantastisk värdinna och är mycket tillmötesgående. Hennes kundservice lyser igenom och Laura är epitet i alla avseenden. Sammantaget jag rekommenderar starkt Esme Sätesmodul turer och ser fram emot att återvända i framtiden.Mer

Datum för upplevelsen: september 2014
Esmeraldo O, Owner på Esme Tours - One Day Cooking Workshop, svarade på det här omdömetSvarade 26 januari 2016
Google-översättning

Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Posada Real La Lecheria
130 omdömen
22,95 km bort
Hospederia Guts Muths
18 omdömen
23,37 km bort
Cuca La Vaina
179 omdömen
26,21 km bort
Hotel Temple Pradorrey
53 omdömen
29,15 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla restauranger i närheten
La Ruta De Los Templarios
11 omdömen
6,15 km bort
RESTAURANTE DEL MONTE DE TABUYO
48 omdömen
10,89 km bort
Restaurante Camino
32 omdömen
12,78 km bort
Casa Pepa
58 omdömen
19,63 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Cruz de hierro
107 omdömen
23,5 km bort
Penalba de Santiago
292 omdömen
24,01 km bort
Iglesia mozárabe de Peñalba de Santiago
53 omdömen
24,02 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Esme Tours - One Day Cooking Workshop.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering