Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Basic Ingredients Bakery

Route 3 A, 1777 Lake Street, Bristol, NH 03222
+1 603-744-6035
Ring
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs maj 27 2017
67Auburn
,
Auburn, New Hampshire
Läs alla 10 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt90 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel10 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt
Alla öppettider
Öppettider i dag: Stängt
PLATS
Route 3 A, 1777 Lake Street, Bristol, NH 03222
KONTAKT
Webbplats
+1 603-744-6035
Skriv ett omdömeOmdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs maj 27 2017

Mer

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs september 5 2015

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs augusti 2 2008

Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla hotell i Bristol
Comfort Inn
116 omdömen
10,38 km bort
Cold Spring Resort
105 omdömen
13,18 km bort
Days Inn White Mountains
1 omdöme
13,64 km bort
Red Carpet Inn & Suites Plymouth
145 omdömen
14,57 km bort
Restauranger i närheten
Binn Tavern
11 omdömen
1,07 km bort
LinCross Roast Beef and More
47 omdömen
4,7 km bort
The Homestead Restaurant & Tavern
153 omdömen
5,56 km bort
Cielito
36 omdömen
4,86 km bort
Sevärdheter i närheten
Wellington State Park
73 omdömen
4,27 km bort
Profile Falls
31 omdömen
7,15 km bort
Paradise Point Nature Center
6 omdömen
7,99 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Basic Ingredients Bakery.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in