Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
30
Alla bilder (30)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt83 %
  • Mycket bra14 %
  • Medel2 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
20 °
7 °
sep
12 °
1 °
okt
5 °
-2 °
nov
Kontaktuppgifter
825 E Main St, Midland, MI 48640-5398
Webbplats
+1 989-837-2255
Ring
Omdömen (271)
Det finns nyare omdömen om Dow Diamond
Visa de senaste omdömena
Filtrera omdömen
130 resultat
Medlemsbetyg
101
24
4
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
101
24
4
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
2130 av 130 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 13 februari 2017

Omdömet skrevs 7 februari 2017

Omdömet skrevs 5 februari 2017

Omdömet skrevs 22 januari 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 18 januari 2017

Mer

Omdömet skrevs 17 januari 2017

Omdömet skrevs 2 januari 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 3 november 2016

Omdömet skrevs 18 oktober 2016

Mer

Omdömet skrevs 17 oktober 2016

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 11 hotell i Midland
The H Hotel
1 410 omdömen
0,95 km bort
Sleep Inn
95 omdömen
5,33 km bort
Baymont by Wyndham Midland
530 omdömen
5,35 km bort
Holiday Inn Midland
245 omdömen
5,37 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 154 restauranger i Midland
Cafe Zinc
328 omdömen
0,94 km bort
Lasko's Restaurant
171 omdömen
1,48 km bort
Basil thai bistro
133 omdömen
0,51 km bort
Whichcraft Taproom
90 omdömen
0,86 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 38sevärdheter i Midland
Dow Gardens
379 omdömen
1,94 km bort
Alden Dow Home and Studio
107 omdömen
2,24 km bort
The Tridge
224 omdömen
1,22 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Dow Diamond.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering