Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt50 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
3 °
-5 °
dec
2 °
-7 °
jan
4 °
-5 °
feb
Kontaktuppgifter
7155 Strodes Run, Maysville, KY 41056-8400
+1 606-742-2000
Ring
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
0
0
0
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 19 maj 2015

Där på jorden är det här stället? Min syster och jag försökte i en timme för att hitta den. Vi ringde, men telefonen var urkopplat. Mycket frustrerande!

Omdömet skrevs 23 september 2004

Efter att ha besökt Maysvilles historiska Downtown, vi vågat sig in i landet söker primitiva antikviteter, ett café "för lunch och en Rustik, fredlig respit. Vi fann dem alla på Herb gård @ Strodes kör. -------------------

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
Hampton Inn Maysville
447 omdömen
6,34 km bort
Super 8 by Wyndham Maysville KY
141 omdömen
6,44 km bort
Quality Inn
51 omdömen
6,61 km bort
Brown's Motel
17 omdömen
8,69 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 48 restauranger i närheten
Pasquale's
137 omdömen
6,56 km bort
Frisch's Big Boy
29 omdömen
6,04 km bort
Tumbleweed Southwest Grill
47 omdömen
6,42 km bort
El Caminante
8 omdömen
6,45 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 15 sevärdheter i närheten
Kentucky Gateway Museum Center
59 omdömen
7,51 km bort
EAT Gallery
10 omdömen
7,52 km bort
Washington Visitors Center
18 omdömen
6,04 km bort
The Big Zipper
21 omdömen
3,23 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Herb Farm @ Strodes Run.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering