Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

La Campestre Espanol

Apartado: 521-4005 | 100 metros norte del Cementerio de la Rivera de San Antonio de Belen, San Antonio De Belen, Costa Rica
+506 2239 0827
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs maj 7 2017
dr917
,
Chicago, Illinois
från mobil enhet
Läs alla 8 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt25 %
  • Mycket bra50 %
  • Medel25 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
maj 6 2017
“Tennis, pools, restaurants, and more”
feb 19 2016
“El mejor campa”
Öppet nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 06.00 - 21.00
PLATS
Apartado: 521-4005 | 100 metros norte del Cementerio de la Rivera de San Antonio de Belen, San Antonio De Belen, Costa Rica
KONTAKT
Webbplats
+506 2239 0827

Liknande saker att göra i San Antonio De Belen

Skriv ett omdöme
Omdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs maj 7 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs februari 19 2016
Google-översättning

Mer

Tack Kathleen M
Omdömet skrevs november 3 2015
Google-översättning

Mer

Tack Johan104
Omdömet skrevs januari 27 2015
Google-översättning

Mer

Tack Chris B
Omdömet skrevs januari 22 2015
Google-översättning

Tack Rodney H
Omdömet skrevs januari 2 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Tack Adriana S
Omdömet skrevs juni 9 2013
Google-översättning

Mer

Tack CarlaMariela
Omdömet skrevs februari 15 2013
Google-översättning

Mer

Tack userme1423
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på La Campestre Espanol.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in