Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Glico Pia Kobe

7-1 Takatsukadai, Nishi-ku, Kobe 651-2271, Hyogo Prefecture
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs april 21 2017
EmiZhan
,
Medan, Indonesien
Läs alla 43 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt23 %
  • Mycket bra37 %
  • Medel34 %
  • Dåligt6 %
  • Hemskt0 %
PLATS
7-1 Takatsukadai, Nishi-ku, Kobe 651-2271, Hyogo Prefecture
Skriv ett omdömeOmdömen (43)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs april 21 2017

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs januari 2 2017

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 122 hotell i Kobe
Kobe Seishin Oriental Hotel
97 omdömen
2 km bort
Nadeshikonoyu
25 omdömen
6,03 km bort
Ryori Ryokan Bunichi
1 omdöme
7,34 km bort
Urban Hotel Miki
2 omdömen
8,38 km bort
Restauranger i närheten
Kanon no Hibiki
16 omdömen
1,94 km bort
Mister Donut
14 omdömen
2,01 km bort
Abat-Faim Seishin Chuo
7 omdömen
2,02 km bort
Sanjin Sanjin Plenty
8 omdömen
2,04 km bort
Sevärdheter i närheten
Miki Michi-no-Eki
20 omdömen
6,9 km bort
Miki Bosai Park
7 omdömen
6,24 km bort
Taisanji Temple
12 omdömen
5,93 km bort
Kobe Winery
33 omdömen
1,78 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Glico Pia Kobe.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in