Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Taihoyu

Stänger om 4 min: 15:00 - 23:30
Öppet i dag: 15:00 - 23:30
Spara
Dela
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stänger om 4 min
Öppettider i dag: 15:00 - 23:30
Se alla tider
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
19 °
14 °
sep
12 °
8 °
okt
5 °
1 °
nov
Kontaktuppgifter
3-1-9 Kitago 3 Jo, Shiroishi-ku, Sapporo 003-0833, Hokkaido
Webbplats
+81 18745548
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Sapporo
från 36,30 US$
Mer information
från 99,90 US$
Mer information
från 136,30 US$
Mer information
från 204,40 US$
Mer information
Omdömen (3)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
3
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
3
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 10 maj 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 3 maj 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 december 2016
Google-översättning

Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 169 hotell i Sapporo
Hotel Route Inn Sapporo Shiraishi
34 omdömen
0,52 km bort
Hotel Ascent Inn Sapporo
47 omdömen
2,42 km bort
Premier Hotel -TSUBAKI- Sapporo
593 omdömen
3,82 km bort
Hotel Clubby Sapporo
447 omdömen
4,16 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 11 681 restauranger i Sapporo
Eikichi
0,02 km bort
Koryu
0,03 km bort
Kitagou Coffee House
1 omdöme
0,08 km bort
Hebereke
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 829sevärdheter i Sapporo
Shiroishi Cycling Road
33 omdömen
1,25 km bort
Rasora Sapporo
30 omdömen
2,49 km bort
Hirosima Nagasaki Atomic Bomb Museum
7 omdömen
2,85 km bort
Asahi Breweries Hokkaido Brewery
95 omdömen
2,09 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Taihoyu.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering