Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Former Factory of Nippon Food Manufacturer

Dela
23
Alla bilder (23)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra25 %
  • Medel75 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
5 °
1 °
nov
-1 °
-5 °
dec
-3 °
-7 °
jan
Kontaktuppgifter
1-2-5 Hachiken 1-Jo Nishi, Nishi-ku, Sapporo 063-0841, Hokkaido
Webbplats
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Sapporo
från 5,30 US$
Mer information
från 98,80 US$
Mer information
från 134,80 US$
Mer information
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
0
1
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
0
1
3
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 februari 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 3 juli 2016
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 169 hotell i närheten
Kotoni Green Hotel
43 omdömen
0,24 km bort
Sapporo Hotel Yamachi
21 omdömen
0,58 km bort
Hotel Kotoni Sapporo
14 omdömen
0,76 km bort
Maruyoshi Ryokan
2 omdömen
1,2 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 11 727 restauranger i närheten
Otoya Restaurant Jr Kotoni
3 omdömen
0,04 km bort
Provincial Note
1 omdöme
0,08 km bort
Patisserie Kuraoka
0,09 km bort
Bikkuri Donkey Kotoni
8 omdömen
0,1 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 852 sevärdheter i närheten
Kotoni Tonden Heioku
5 omdömen
1,11 km bort
Sapporo Racecourse
95 omdömen
1,46 km bort
Noshi Park
30 omdömen
1,08 km bort
Kotoni Shrine
34 omdömen
1,05 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Former Factory of Nippon Food Manufacturer.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering