Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Shiki no Sato

Öppet i dag: 09:00 - 21:00
Spara
Dela
41
Alla bilder (41)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt19 %
  • Mycket bra48 %
  • Medel30 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt3 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 09:00 - 21:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
21 °
16 °
sep
16 °
10 °
okt
10 °
4 °
nov
Kontaktuppgifter
1-1 Kamisaginishi, Arai, Fukushima 960-2156, Fukushima Prefecture
Webbplats
+81 24-593-0101
Ring
Omdömen (26)
Det finns nyare omdömen om Shiki no Sato
Visa de senaste omdömena
Filtrera omdömen
26 resultat
Medlemsbetyg
5
12
8
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
5
12
8
0
1
Filtrera
Listan uppdateras ...
2126 av 26 omdömen
Omdömet skrevs 4 juni 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 maj 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 september 2012
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 september 2012
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 juni 2012
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 december 2011
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 123 hotell i Fukushima
Yoshikuraya Ryokan
9 omdömen
2,38 km bort
Tatsumiyasanso Satonoyu
12 omdömen
4,11 km bort
Nonbirikan
7 omdömen
4,33 km bort
Harumiya Ryokan
21 omdömen
4,61 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 1 657 restauranger i Fukushima
Inakatei
2 omdömen
0,07 km bort
Asahi Beer Park Iyosaijo
4 omdömen
0,2 km bort
Cafe de Bern
0,35 km bort
Honey Bee Main Store
9 omdömen
0,35 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 164sevärdheter i Fukushima
Ebisu Circuit
15 omdömen
7,72 km bort
Azuma Sports Park
48 omdömen
0,64 km bort
Tsuchiyu Tsuchiyu Road Park Michi-no-Eki
55 omdömen
6,92 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Shiki no Sato.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering