Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 20:00
Boka i förväg
Rundturer från Marcelo Batata Culinary Experiences tenderar att säljas slut – resenärer rekommenderar att du bokar i förväg!
480
Alla bilder (480)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt96 %
  • Mycket bra2 %
  • Medel1 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt1 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 09:00 - 20:00
Se alla tider
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
18 °
6 °
dec
17 °
7 °
jan
17 °
7 °
feb
Kontaktuppgifter
Calle Palacio 135, Cusco, Peru
Webbplats
+51 984 111 377
Ring
Förbättra objektet
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Marcelo Batata Culinary Experiences på
från 30,00 US$
Mer information
från 68,00 US$
Mer information
från 90,00 US$
Mer information
från 130,00 US$
Mer information
Omdömen (644)
Filtrera omdömen
224 resultat
Medlemsbetyg
217
6
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
217
6
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 224 omdömen
Omdömet skrevs 6 april 2018 från mobil enhet

Ett mycket trevligt och lärorikt evenemang som ingick i vårt program med Jambo Tours rundresa ” En Sydamerikansk odyseé”. José var en otroligt inspirerande och duktig läromästare ang både råvaror, mathistorik och kockkunskaper😙👌🏼

Tack mikecali12
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 6 november 2018 från mobil enhet

Detta är en utmärkt restaurang för kvalitets peruanska mat. Rummet är mycket trevligt, tjänsten var utmärkt och utsökt mat! Särskilt alpacka!

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömet skrevs 27 oktober 2018 från mobil enhet

Jag undertecknade min man och jag upp för denna matlagningskurs om Viator. Vid ankomsten vi insåg att vi skulle ha en liten grupp av tre för vår klass, vilket var en trevlig. (Obs: Se till att du går förbi den faktiska restaurangen, matlagningsklassen är om...två dörrar och det kommer att finnas ett tecken.) Vår instruktör var Alejandro, var mycket kunniga och passionerad om peruansk historia och mat. Vi började med att prova mycket av regionens frukter. Vi gick sedan till marknaden och återskapade dem för att lära oss om Perus fyra viktigaste livsmedel. Nästa gjorde vi vår ceviche. Hela tiden förbereder de oss också aptitretare från köket, som var alla fantastiska. Nästa gjorde vi våra pisco-drycker och lärde oss om pisco. Slutligen gjorde vi vår Lomo Saltado och njöt av att äta den. Alejandro var fantastisk och hela erfarenheten underbar, han var verkligen engagerande och hållit oss intresserade. Anledningen till att jag bara gav denna erfarenhet en fyra, är att det var felaktigt att vi skulle gå till den verkliga San Pedro marknaden för att källa våra ingredienser. Medan marknaden de återskapade gjordes snyggt, var det vår minst favoritdel av klassen och efter att ha sett den verkliga San Pedro-marknaden kände vi att det var en låt ned. För det andra spenderade vi inte så mycket tid i köket som vi skulle ha velat, kanske 20 minuter totalt. Ceviche vi gjorde allt utom klippa öringen men lomo saltado, allt var redan klippt upp för oss och vi gjorde inte ris / Björn fries så det var ca 5 minuter totalt. Medan flamming var fantastisk, skulle vi ha älskat att göra mer. Och bara ett annat tips - jag är inte säker på om det här är normen, men vår lomo saltado var gjord med Alpaca, så om du har någon aversion att äta den, skulle jag vara säker på att checka in i början. Det var gott och jag är glad att jag försökte det så det var inte ett negativt för mig, men jag kunde se hur det skulle kunna överraska vissa människor. Sammantaget var vi nöjda med vårt val att spendera eftermiddagen på den här klassen och känner att vi lärde oss en hel del om peruanska mat som vi kan ta tillbaka med oss. Och igen, tack till Alejandro för att göra ett bra jobb!Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömet skrevs 25 september 2018

Även om det bara var en eftermiddags introduktion till peruanska köket, var det en utmärkt förklaring av uppkomsten av peruanska matlagningar för att den nu erkänns och beundras globalt. Eftermiddagen började med en kort historia om utvecklingen av peruanska matlagning följt av en översyn av...det stora utbudet av råvaror som finns på grund av de tre olika klimat Peru (kust, hög höjd och Amazon) och ett besök på privata restaurangerna " marknaden "för att se de olika råvarorna som erbjuds (det finns 3 000 olika sorter av potatis Peru och många sorter av majs). Under samtalet med deltagare (begränsat till 8 - 10 per session som gör det informellt och intimt), vi behandlades på provningar av läckra peruansk canap s följt av en lektion om hur man gör Pisco Sours korrekt. Den andra halvan av kursen ägnades åt att visa hur man gjorde öring ceviche och Alpaca Saltada - både gott och roligt att göra. Ebelin, vår kursföreläsare, var engagerande och grundligt informativ. Eftermiddagen var jättekul och för mig, pedagogisk.Mer

Datum för upplevelsen: september 2018
Omdömet skrevs 13 september 2018

Jag raser fortfarande om denna extraordinära kulinariska upplevelse! Jose Luis är fantastiskt och så kunnig - en spännande encyklopedi om Peruens flora och fauna. Baren, köket och marknaden var underbar. Jag vill inte ge till många detaljer om klassen som jag tycker är bäst att...uppleva det personligen, men jag kan bara säga att du inte kommer bli uttråkad, förvånad över hur mycket du har lärt dig på den här korta tiden och lämnar känslan glad och välmående:) Jag skulle gå tillbaka idag om jag kunde, kommer definitivt att vara på min agenda igen när i Cusco.Mer

Datum för upplevelsen: juni 2018
Omdömet skrevs 11 september 2018

Vår grupp hade en bra tid provtagning Pisco, aptitretare och olika frukter tillsammans med att lära sig lite historia och peruanska matkultur. Detta var definitivt en av höjdpunkterna i vår resa. Klassen var välorganiserad, lekfull och bara en bra tid. Jag skulle definitivt rekommendera den...här klassen. Ett måste göra för dina saker att göra!Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 3 september 2018

Vår grupp hade en underbar tid att lära sig att göra 3 - typer av ceviche. Jos Luis var kvickt, snällt, roligt och bäst av allt en fantastisk lärare. Vi bestämde oss för att ta den här klassen medan vi acclimated till höjden innan vandring...Vinicunca och Macchu Pichu dagen innan. Vi gjorde 1 öring ceviche, 1 quinoa ceviche och en annan öring ceviche på traditionellt sätt. Genom klassen njöt vi av Cusque? En öl. Om vi ​​någonsin gör det tillbaka till Cusco, kommer vi att vara tillbaka för att prova en annan klass. Totalt var det en underbar upplevelse som var ett bra sätt att acclimate till höjden samtidigt som du tar i den underbara kulturen i Peru.Mer

Datum för upplevelsen: juni 2018
Omdömet skrevs 2 september 2018

Det var väldigt intressant att känna konst av peruanska köket. Maten var existerande testig. Det var ett stort nöje att spendera tid att laga mat och kommunicera med vår underbara lärare.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 1 september 2018 från mobil enhet

Vi deltog nyligen i en matlagningskurs i Thailand och hade så mycket roligt att vi ville prova något i Peru. Hela upplevelsen var annorlunda på ett bra sätt! Alejandro var vår mästare kock för eftermiddagen. Han visste hur man skulle hålla publiken engagerad medan vi...lärde oss. Hans uppmärksamhet på detaljer i matlagningen lyfts fram av historien som han delade om det peruanska landet och deras mat. Blandningen av mat och dryck under hela erfarenheten gjorde tiden gå så fort. Hans bakgrund i matlagning på många områden i Peru gjorde oss känna oss trygga i upplevelsen - så mycket att vi inte inser att han bara stirrade på matlagningsskolan. Vi var helt tacksamma för en välkomnande och informativ upplevelse - ser fram emot mina mailade recept! !Mer

Omdömet skrevs 29 augusti 2018

Saken är att du verkligen behöver göra det. Det är helt annorlunda att se Peru genom ögonen på riktiga kockar. Hela upplevelsen var fantastisk. I slutet av turnén var vi glada som Larry. Tack så mycket killar.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 181 hotell i närheten
Belmond Hotel Monasterio
2 737 omdömen
0,05 km bort
Belmond Palacio Nazarenas
847 omdömen
0,08 km bort
Wakapunku Hotel Boutique
334 omdömen
0,1 km bort
Inkaterra La Casona Relais & Chateaux
527 omdömen
0,1 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 909 restauranger i närheten
Restaurant Inkazuela
1 693 omdömen
0,04 km bort
A Mi Manera
1 030 omdömen
0,05 km bort
Uchu Peruvian Steakhouse
2 554 omdömen
0,02 km bort
Nuna Raymi
1 238 omdömen
0,08 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 1 555 sevärdheter i närheten
Inca Trail
3 323 omdömen
0,07 km bort
Cerro Colorado Vinicunca
371 omdömen
0,08 km bort
Plaza de las Nazarenas
264 omdömen
0,07 km bort
Museo Palacio Arzobispal
250 omdömen
0,07 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Marcelo Batata Culinary Experiences.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering