Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra25 %
  • Medel25 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
23 °
16 °
nov
19 °
12 °
dec
17 °
11 °
jan
Kontaktuppgifter
No.192 Prince Edward Road West, Prince Edward, Kowloon | 192 Prince Edward Road West, Kowloon, Hongkong, Kina
Mong Kok
Webbplats
+852 2392 5330
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Hongkong
från 126,85 US$
Mer information
från 145,00 US$
Mer information
från 86,70 US$
Mer information
från 45,40 US$
Mer information
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
2
1
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2
1
1
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 20 december 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 augusti 2015
Google-översättning

Omdömet skrevs 29 maj 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 10 augusti 2014
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 740 hotell i närheten
Royal Plaza Hotel
4 828 omdömen
0,12 km bort
Newton Hotel Kowloon
45 omdömen
0,3 km bort
Garden Hotel
5 omdömen
0,3 km bort
Prince Hotel Hongkong Sai Yeung Choi Street
2 omdömen
0,38 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 11 792 restauranger i närheten
Di King Heen
78 omdömen
0,1 km bort
La Scala
147 omdömen
0,11 km bort
Outback Steakhouse (MOKO)
69 omdömen
0,22 km bort
Lion Rock
53 omdömen
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 1 540 sevärdheter i närheten
Sham Shui Po
428 omdömen
0,79 km bort
Flower Market Road
500 omdömen
0,12 km bort
Fa Yuen Street
212 omdömen
0,35 km bort
Fa Yuen Street Market
180 omdömen
0,46 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Redwhiteblue 330.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering