Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Guo Zi Jian (The Imperial College)

No.13 Guozijian Street, Inside Andingmen, Dongcheng District, Beijing 100009, Kina
+86 10 8401 1977
Spara
Boka i förväg
Mer information
39,00 US$*
och över
Small-Group Tour: Local Beijing Experience With Rickshaw Ride
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information ›
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt31 %
  • Mycket bra56 %
  • Medel12 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt1 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 08.30 - 16.30
PLATS
No.13 Guozijian Street, Inside Andingmen, Dongcheng District, Beijing 100009, Kina
KONTAKT
+86 10 8401 1977
Skriv ett omdöme
Omdömen (74)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs mars 30 2017 från mobil enhet

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs augusti 31 2016

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 9 2016

I närheten
Restauranger i närheten
King's Joy Beijing
296 omdömen
0,33 km bort
The Veggie table
98 omdömen
0,33 km bort
Yong Cafe
13 omdömen
0,21 km bort
Cafe de la Poste
71 omdömen
0,33 km bort
Sevärdheter i närheten
Lama-templet (Yonghegong)
3 215 omdömen
0,32 km bort
Temple of Confucius and Guozijian Museum
502 omdömen
0,04 km bort
Wudaoying Hutong
58 omdömen
0,35 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Guo Zi Jian (The Imperial College).
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in