Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: Stängt
Spara
Dela
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
20
Alla bilder (20)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt44 %
  • Mycket bra28 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt28 %
Om
Stängt
Öppettider i dag: Stängt
Se alla tider
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
24 °
13 °
sep
17 °
6 °
okt
7 °
-2 °
nov
Kontaktuppgifter
Nanjie Bar, Courtyard 4, Gongti Beilu , Chaoyang District, Beijing 10086, Kina
Webbplats
+86 131 2192 3830
Ring
Omdömen (8)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
2
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 5 juni 2015

Mer

Omdömet skrevs 5 maj 2015 från mobil enhet

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 6 706 hotell i Beijing
Sanlitun R-Kiss Hotel
3 omdömen
0,09 km bort
InterContinental Beijing Sanlitun
240 omdömen
0,15 km bort
CHAO Sanlitun Beijing
262 omdömen
0,24 km bort
The Opposite House
1 276 omdömen
0,43 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 12 996 restauranger i Beijing
Hatsune Japanese Restaurant (Guanghua Road)
211 omdömen
0,09 km bort
Tairyo Teppanyaki
92 omdömen
0,17 km bort
Hatsune Japanese Restaurant (Sanlitun Taikoo Li)
42 omdömen
0,09 km bort
Hulu
35 omdömen
0,17 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 2 297sevärdheter i Beijing
Sanlitun Taikooli
199 omdömen
0,37 km bort
Sanlitun Bar Street
330 omdömen
0,09 km bort
Pop-UP Beijing
12 omdömen
0,39 km bort
Sanlitun Soho
49 omdömen
0,08 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pub Crawl Beijing.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering