Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Wenyu Cheese Shop

NO.49 South Luogu Lane, Dongcheng District, Beijing, Kina
+86 10 6405 7621
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Tillhandahålls av
Microsoft® Translator
Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs november 17 2008
MouMou
,
Singapore
Läs alla 33 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt46 %
  • Mycket bra36 %
  • Medel15 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt3 %
Stängt nu
Öppettider
Öppettider i dag: 12:00 - 16:00
PLATS
NO.49 South Luogu Lane, Dongcheng District, Beijing, Kina
KONTAKT
+86 10 6405 7621
Skriv ett omdömeOmdömen (33)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs november 17 2008

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 6 620 hotell i Beijing
Beijing 161 LeZaiNanluo Boutique Hotel
6 omdömen
0,08 km bort
Beijing Guxiang 20 Club
40 omdömen
0,09 km bort
DuGe Boutique Hotel
34 omdömen
0,14 km bort
Traditional View Hotel
103 omdömen
0,22 km bort
Restauranger i närheten
LingMu Restaurant
44 omdömen
0,18 km bort
Saveurs de Coree (Hanxiangguan & Nanluo Guxiang)
50 omdömen
0,06 km bort
Denglu Bar
13 omdömen
0,01 km bort
ZhiShi Mi Restaurant
6 omdömen
0,06 km bort
Sevärdheter i närheten
Yoyo Wang-Day Tour
142 omdömen
0,55 km bort
Coco's Beijing Tours
244 omdömen
0,26 km bort
Stretch-A-Leg Travel-Day Tour
213 omdömen
0,06 km bort
Great Leap Brewing Original #6
167 omdömen
0,36 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Wenyu Cheese Shop.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in