Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Styx Mill Conservation Reserve

Hussey Road | Harewood, Christchurch 8005, Nya Zeeland
+64 3-323 7609
Ring
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs maj 16 2017
CaptainCompass
,
Christ Church, Barbados
Läs alla 14 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt51 %
  • Mycket bra21 %
  • Medel7 %
  • Dåligt21 %
  • Hemskt0 %
PLATS
Hussey Road | Harewood, Christchurch 8005, Nya Zeeland
KONTAKT
+64 3-323 7609

Liknande saker att göra i Christchurch

Skriv ett omdömeOmdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs maj 16 2017

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs oktober 17 2015

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs september 20 2014

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 146 hotell i Christchurch
Chardonnay Motor Lodge
59 omdömen
1,34 km bort
Peppers Clearwater Resort
759 omdömen
1,65 km bort
Avon City Motel
26 omdömen
1,73 km bort
Northcote Motor Lodge
48 omdömen
2,24 km bort
Restauranger i närheten
Copenhagen Bakery
130 omdömen
3,04 km bort
Tavern Harewood
177 omdömen
3,13 km bort
Styx and Stone
181 omdömen
1,86 km bort
The Option Bistro and Wines
77 omdömen
0,63 km bort
Sevärdheter i närheten
Willowbank Wildlife Reserve
821 omdömen
0,6 km bort
Groynes
54 omdömen
1,4 km bort
Northlands Mall
28 omdömen
3,39 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Styx Mill Conservation Reserve.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in