Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
302
Alla bilder (302)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt99 %
  • Mycket bra1 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Via Pietra a Padule 5102, 55054 Massaciuccoli, Italien
Webbplats
+39 335 812 9442
Ring
Omdömen (248)
Filtrera omdömen
85 resultat
Medlemsbetyg
85
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
85
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 85 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

Jag har tagit kockgrupper till Toscana Saporita i många år och varje gång feedbacken är så underbar och positiv. Mina gäster fascineras av det fantastiska laget på Toscana Saporita och har alltid en fantastisk tid. Alla åldrar, förmågor och preferenser tillgodoses och du kommer inte...att äta bättre mat i Toscana. En riktig behandling. Du kommer inte bli besviken. 10/10 skulle rekommendera.Mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

Blåses bort genom matlagningen och den fantastiska gästfriheten hos Toscana Saporita matlagningsteam. Sandra, Chris, Alessio, Ted och Greg har uppnått den svåra uppgiften att balansera en fantastisk kulinarisk upplevelse samtidigt som värmen känns som att du är i ett familjehem. Vi var en massa blandade...möjligheter kockar men de kurser som erbjuds är vackert balanserade - lätt nog för en hopplös amatör (självhäftat!), Men kan lägga till kunskapen om professionella kockar i vår grupp också. Höjdpunkterna var för många för att nämna men minnena av den självgjorda agnolotti och pizza bianchi (kokta i en fantastisk utanför vedeldad ugn) med courgettblommor kommer att leva länge i sinnet. Dessa människor förtjänar sin framgång genom vänlighet och hårt arbete, försök inte en matskola utan att gå här först! ! ! !Mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Fantastisk upplevelse på Toscana Saporita. Jag var oerhört lycklig som jag valde den uteslutande baserat på TripAdvisor recensioner. Ägaren, Sandra Lotti, delar inte bara hennes encyklopediska och historiska kunskaper om italiensk och toskansk matlagning, utan även de tekniker och recept som har testats under århundradena....Sandra är också en stor berättare, så recepten sprinkles med irreverenta anekdoter. Skolan och personalen är som en familj, om din familj var begåvade kockar och lärare. Dagen börjar med frukost, vanligtvis ca 9 am, följt av tillagning till ca 1. Du sätter dig ner för att äta lunch, lite mat du förberett och några kockar visade. Sedan till en sightseeingtur till en av de närliggande städerna (höjdpunkten för mig var tryffel jakt med en ädel Lagotto Romagnolo hund). Sedan tillbaka till skolan till middag. Dessa var de bästa måltiderna jag har haft i Italien. f du har en chans att delta, och är intresserad av toskansk matlagning och italiensk kultur, du kan inte göra bättre.Mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Min vän och jag firade hennes pension genom att delta i denna underbara matlagningsskola. Jag hade en bra vecka där - lärde mig många nya matlagningstekniker och att äta (och äta och äta) fantastiska italienska måltider (av vilka vi hjälpte till att göra) och dricka...utmärkta viner. Eftermiddagsutflykterna till olika städer var mycket roliga - allt leds av mycket kunniga och trevliga människor. Och tryffeljakt var något att uppleva. Sandra och hennes personal är så bra på vad de gör. . . laga och lära. . . och är så lätta och bekväma att spendera tid med. Om du vill exponera för italiensk matlagning är det här platsen. Det var definitivt värt att delta.Mer

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vi gick till skolan på rekommendation av vänner. Instruktörer och praktikanter var fantastiska att göra i skolan höjdpunkten på vår italienska resa. Att lära sig instruktörer i världsklass kan ha varit skrämmande, men kockarna vill verkligen dela sin kunskap. Enastående skola! ! !

luigimarco, Stiava på Toscana Saporita Cooking School, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 oktober 2018

Sandra och hennes team av professionella kockar samlar historia och smaker av Toscana. Varje lektion är en fantastisk utforskning av traditionella italienska köket från pesto Genovese som du aldrig har upplevt på pasta, pizza och så mycket mer. Du kommer att behandlas som familj från...ankomsten, men med aptit kommer du inte att lämna hungrig! Denna all inclusive upplevelse är idealisk för par eller familjer med vuxna barn.Mer

Omdömet skrevs 1 oktober 2018

Vår tid på Toscana Saporita Cooking School var definitivt en höjdpunkt i vårt senaste besök i Italien. Utbudet av aktiviteter både i köket (kniv färdigheter, matberedning, tips, etc.) och i området (turer till Pisa, Lucca och Pietrasanta, etc.) var perfekt. Sandra och hennes personal var...de perfekta värdarna och instruktörer. Vi arbetade hårt men vi var mycket väl kompenserade med fantastisk mat och dryck och bra företag. Jag skulle definitivt rekommendera den här skolan till alla som letar efter en italiensk matlagningsskola!Mer

Omdömet skrevs 25 juli 2017

Hon var en fantastisk person, och jag hade mycket av fun fastän jag är ett barn ( 13 ) . Min mamma och jag åkte tillsammans på denna resa. Den bästa delen var maten och det lilla turistresor längs vägen. I slutändan hon erbjöd mig...en praktik!Mer

Omdömet skrevs 16 juli 2017

Vilken underbar upplevelse till inhalerar sevärdheter, ljud och dofter Toscana på Toscana Saporita Cooking School! ! Sandra är inte bara en fantastisk kock och lärare, men hon är underhållande som väl. Hennes son och hans hustru teach, och var fantastiska! Vi lagade i cirka 4...till 5 timmar varje dag med underbara måltider tillsammans och dagsutflykter till de lokala sevärdheter var Pisa, Lucca, tryffeln jakt och stranden. Den skolan är en del av en säng och frukost som har underbar rustika rum, en gård där de få färska ägg och producera. Din att känna dig uppslukas av den kultur och hur deras av liv. Detta är kommer att maj förra besök! ! Gail från Potomac MarylandMer

Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Vad en upplevelse! Överträffade mina förväntningar, och jag kommer att återvända. Sandra är den mest lämpliga värden och kocken, och detta skola är mycket trevligt drivs. Enastående mat, service, och boende. Kocken Sandra är en Encyclopedia of kunskap, och står gärna att dela med sig...av sina insikter och erfarenhet. Som en kock mig själv, jag var inspirerad av vad hon och hennes familj har som fastställs här. Jag kan inte sluta tänka på den plats eftersom jag lämnade. Om du funderar på att gå till Italien 🇮 och du gillar att laga, då är detta platsen för att åka dit. Ciao.Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Villa Casanova Lucca
139 omdömen
0,95 km bort
Hotel Ristorante Le Rotonde
96 omdömen
1,98 km bort
La Casa Rossa
40 omdömen
2,68 km bort
Hotel Butterfly - Il Nido d'Amore
334 omdömen
5,32 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 2 restauranger i närheten
Osteria Le Terme
693 omdömen
1,82 km bort
Restaurant Hotel Le Rotonde
79 omdömen
1,99 km bort
antica osteria l'Oliveta
81 omdömen
4,56 km bort
Osteria Come Vi Pare
175 omdömen
4,57 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 3 sevärdheter i närheten
Oasi Massaciuccoli
219 omdömen
2,02 km bort
Chiesa di Santa Maria e Castello
7 omdömen
4,32 km bort
Museo Villa Puccini
346 omdömen
5,33 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Toscana Saporita Cooking School.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering