Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
295
Alla bilder (295)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt99 %
  • Mycket bra1 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Via Pietra a Padule 5102, 55054 Massaciuccoli, Italien
Webbplats
+39 335 812 9442
Ring
Omdömen (239)
Filtrera omdömen
78 resultat
Medlemsbetyg
78
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
78
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 78 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Mer

Omdömet skrevs 16 juli 2017

Mer

Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 5 juni 2017

Mer

Omdömet skrevs 1 juni 2017

Mer

Omdömet skrevs 15 november 2016 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 28 oktober 2016

Mer

Omdömet skrevs 24 oktober 2016

Mer

Omdömet skrevs 1 oktober 2016 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 6 september 2016 från mobil enhet

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Villa Casanova Lucca
131 omdömen
0,95 km bort
Hotel Ristorante Le Rotonde
94 omdömen
1,98 km bort
La Casa Rossa
40 omdömen
2,68 km bort
Hotel Butterfly - Il Nido d'Amore
323 omdömen
5,32 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 2 restauranger i närheten
Osteria Le Terme
669 omdömen
1,82 km bort
Restaurant Hotel Le Rotonde
77 omdömen
2 km bort
antica osteria l'Oliveta
78 omdömen
4,55 km bort
Osteria Come Vi Pare
173 omdömen
4,57 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 3sevärdheter i Massaciuccoli
Oasi Massaciuccoli
215 omdömen
2,03 km bort
Chiesa di Santa Maria e Castello
7 omdömen
4,31 km bort
Museo Villa Puccini
338 omdömen
5,34 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Toscana Saporita Cooking School.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering