Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Azienda Agricola Colle Bereto

Stängt: Stängt
Öppet i dag: Stängt
Spara
Dela
20
Alla bilder (20)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt95 %
  • Mycket bra5 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt
Öppettider i dag: Stängt
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
24 °
13 °
sep
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
Kontaktuppgifter
Radda in Chianti | Siena, Radda in Chianti, Italien
Webbplats
+39 0577 738083
Ring
Omdömen (18)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
5
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
5
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 10 juni 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 14 februari 2017

Omdömet skrevs 5 september 2015 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 5 oktober 2014

Mer

Omdömet skrevs 19 maj 2014

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 14 hotell i Radda in Chianti
Hotel Villa Campomaggio Resort & Spa
606 omdömen
2,77 km bort
Castello di Lamole
15 omdömen
3,33 km bort
Villa Le Barone
531 omdömen
3,91 km bort
Palazzo San Niccolo'
231 omdömen
3,99 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 37 restauranger i Radda in Chianti
Bar Ucci
908 omdömen
1,86 km bort
il ristoro di lamole
1 604 omdömen
3,18 km bort
Osteria Volpaia
246 omdömen
1,85 km bort
Forno Volpaia
13 omdömen
1,86 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 27sevärdheter i Radda in Chianti
Fattoria di Montemaggio
199 omdömen
1,14 km bort
Castello di Monterinaldi
404 omdömen
3,28 km bort
Fattoria Montagliari
92 omdömen
3,87 km bort
Volpaia
353 omdömen
2,15 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Azienda Agricola Colle Bereto.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering