Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt78 %
  • Mycket bra22 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Via Castellengo 69, 13836 Cossato, Italien
+39 015 983848
Ring
Omdömen (9)
Filtrera omdömen
9 resultat
Medlemsbetyg
7
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
7
2
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 28 juni 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 23 juni 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 3 januari 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 september 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 augusti 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 5 augusti 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 23 maj 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 februari 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 september 2013 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Villa Pichetta B&B
42 omdömen
1,06 km bort
Hotel Europa
85 omdömen
10,34 km bort
Hotel Calaluna
14 omdömen
10,59 km bort
Hotel Bugella
59 omdömen
10,64 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 27 restauranger i närheten
Piadineria Piada Max
97 omdömen
1,5 km bort
Panta Rei
143 omdömen
1,21 km bort
Gelateria Yogurteria Dolce Vita
10 omdömen
1,59 km bort
Aglietti Carni SAS Di Aglietti Zampalla Federic
24 omdömen
0,92 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 10 sevärdheter i närheten
Caffetteria La Favola
21 omdömen
1,51 km bort
Polo Museale Masseranese
22 omdömen
2,95 km bort
Ricetto di Candelo
877 omdömen
7,44 km bort
Centovigne - Cantine del Castello di Castellengo
10 omdömen
0,17 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Salumificio Umberto Scopel.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering