Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
24
Alla bilder (24)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra35 %
  • Medel13 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt1 %
Om
Kontaktuppgifter
2 Via Pietro Bianchi, Stradella, Italien
Webbplats
+39 339 436 1003
Ring
Omdömen (51)
Filtrera omdömen
51 resultat
Medlemsbetyg
24
18
7
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
24
18
7
1
1
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 51 omdömen
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 april 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 mars 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 december 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 juni 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 23 maj 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 1 maj 2017
Google-översättning

Omdömet skrevs 13 april 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Italia
50 omdömen
0,58 km bort
Hotel Don Carlo
73 omdömen
4,3 km bort
Motel Motel 2
73 omdömen
10,92 km bort
Rizzi Hotel
152 omdömen
11,23 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 40 restauranger i närheten
Garybaldi Japanese Restaurant
82 omdömen
0,54 km bort
Ristorante GioEle
113 omdömen
0,63 km bort
Ristorante Il Gallo
292 omdömen
0,79 km bort
SIMO.restaurant
341 omdömen
1,04 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 9 sevärdheter i närheten
Targa commemorativa ad Ezio Sclavi
6 omdömen
3,53 km bort
Teatro Carbonetti
17 omdömen
3,98 km bort
Azienda Agricola Maggi Giorgio
16 omdömen
4,02 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Neverland Stradella.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering