Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Gjovik Sjokoladefabrikk

Stängt nu: 09:00 - 18:00
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
6
Alla bilder (6)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt75 %
  • Mycket bra25 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 09:00 - 18:00
Se alla tider
Föreslagen längd: < 1 timme
Kontaktuppgifter
Storgata 16, Gjövik 2815, Norge
Webbplats
+47 61 13 28 70
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
3
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
3
1
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 30 juli 2018
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 29 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 19 januari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: januari 2018
Omdömet skrevs 25 augusti 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2015
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 3 hotell i närheten
Clarion Collection Hotel Grand
212 omdömen
0,26 km bort
Quality Hotel Strand Gjovik
420 omdömen
0,31 km bort
Sillongen Toten Hotel
9 omdömen
10,86 km bort
Honne Hotell og Konferansesenter
5 omdömen
17,13 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 49 restauranger i närheten
Jako Sushi
68 omdömen
0,24 km bort
Heim Gjøvik
41 omdömen
0,24 km bort
SMELT sjokolade og Gelateria
23 omdömen
0,11 km bort
Fahlstrom Bar & Grill
62 omdömen
0,19 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 29 sevärdheter i närheten
Gjovik Olympiske Fjellhall
28 omdömen
0,24 km bort
Gjovik Gard
22 omdömen
0,27 km bort
Vitensenteret Innlandet
14 omdömen
0,18 km bort
The Gjoevik Region Tourist Office
10 omdömen
0,43 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Gjovik Sjokoladefabrikk.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering