Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Resenärsöversikt
  • Utmärkt58 %
  • Mycket bra42 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Via Capoluogo 6, 16048 Rezzoaglio, Italien
+39 0185 870297
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (7)
Filtrera omdömen
7 resultat
Medlemsbetyg
4
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
4
3
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 21 maj 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: maj 2018
Omdömet skrevs 26 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Omdömet skrevs 5 januari 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: januari 2017
Omdömet skrevs 20 oktober 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: november 2015
Omdömet skrevs 30 juli 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2016
Omdömet skrevs 13 mars 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: mars 2016
Omdömet skrevs 6 augusti 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2014
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Villa Pagoda
339 omdömen
0,25 km bort
Hotel Esperia
154 omdömen
0,45 km bort
Hotel Astor
194 omdömen
0,53 km bort
Villa Bonera
314 omdömen
0,98 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 13 restauranger i närheten
madeZena
139 omdömen
0,46 km bort
Osteria del Duca
287 omdömen
0,48 km bort
Ristorante Manue
201 omdömen
0,48 km bort
La Spiga
151 omdömen
0,48 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 4 sevärdheter i närheten
Passeggiata Anita Garibaldi a Nervi
2 867 omdömen
0,54 km bort
Nerviparken (Genua)
620 omdömen
0,13 km bort
Musei di Nervi Wolfsoniana
48 omdömen
0,15 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på BAR Val d'Aveto.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering