Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
4
Alla bilder (4)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt73 %
  • Mycket bra18 %
  • Medel9 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Kontaktuppgifter
Via Nazionale, 55025 Ghivizzano, Italien
+39 0583 78152
Ring
Omdömen (11)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
3
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
3
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Härligt boende. Bra läge. Personlig uppmärksamhet på detaljer. Utmärkt prisvärda utflykter ledda av kunniga lokalbefolkningen.

Omdömet skrevs 9 oktober 2014

Mycket litet men ändå vackra stad i Toscana. I Danderyd castle är vacker. Det finns många bra restauranger och gelato ställen.

Omdömet skrevs 22 augusti 2014

Kommunikationer bra för att utforska närområdet. Medeltida slott och village är turist trail och väntar på att upptäckas

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Tre Castelli
12 omdömen
2,6 km bort
Albergo Ristorante Corona
310 omdömen
5,55 km bort
Villa Talenti Holiday Apartments
7 omdömen
5,62 km bort
Hotel Bridge
22 omdömen
5,67 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 3 restauranger i närheten
Il Buongustaio
6 omdömen
0,43 km bort
Il Garfagnino
189 omdömen
0,72 km bort
Trattoria da Franco
6 omdömen
1,38 km bort
Osteria le Pianacce
12 omdömen
0,65 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Antico Caffè Centrale...Il Sogno
10 omdömen
3,57 km bort
Museo della Figurina di Gesso e dell'Emigrazione
17 omdömen
4,1 km bort
Duomo di San Cristoforo
313 omdömen
5,56 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Ghivizzano.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering