Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
1
Alla bilder (1)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt60 %
  • Mycket bra40 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
3 °
0 °
dec
3 °
0 °
jan
5 °
0 °
feb
Kontaktuppgifter
Piazzetta Fraiteve | 5 L, 10058 Sestriere, Italien
+39 0122 77301
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
3
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
3
2
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 3 april 2018
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: mars 2018
Omdömet skrevs 4 augusti 2016
Google-översättning

Datum för upplevelsen: juli 2016
Omdömet skrevs 5 februari 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: januari 2016
Omdömet skrevs 8 september 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Omdömet skrevs 23 februari 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: februari 2015
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 21 hotell i närheten
Hotel Il Fraitevino
73 omdömen
0,08 km bort
Hotel Savoy Edelweiss
183 omdömen
0,12 km bort
Hotel Cristallo
191 omdömen
0,16 km bort
Grand Hotel Sestriere
276 omdömen
0,17 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 59 restauranger i närheten
Ristorante Pizzeria Il Centro
288 omdömen
0,15 km bort
Truber
123 omdömen
0,24 km bort
Ristorante Don Chisciotte
162 omdömen
0,15 km bort
DieciHp
64 omdömen
0,16 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 17 sevärdheter i närheten
Caffetteria del Colle
6 omdömen
0,37 km bort
Discoteca Tabata
44 omdömen
0,24 km bort
Yes Snowboard & Ski School
53 omdömen
0,37 km bort
Borgata Grangesises
81 omdömen
1,07 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Gioielleria Bonori Sestriere.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering