Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
14
Alla bilder (14)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt23 %
  • Mycket bra60 %
  • Medel17 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Kontaktuppgifter
Piazza della Sala, 51100 Pistoia, Italien
Omdömen (34)
Filtrera omdömen
34 resultat
Medlemsbetyg
8
20
6
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
8
20
6
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 34 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 juni 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 maj 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 5 april 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 3 april 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 mars 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 mars 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 november 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 11 hotell i Pistoia
Hotel Patria
381 omdömen
0,12 km bort
Residence Artemura
28 omdömen
0,37 km bort
Hotel Piccolo Ritz
140 omdömen
0,37 km bort
Hotel Milano
157 omdömen
0,63 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 396 restauranger i Pistoia
Caciodivino
696 omdömen
0,05 km bort
La BotteGaia
1 300 omdömen
0,04 km bort
Siculì -sicilian food-
92 omdömen
0,01 km bort
BonodiNulla
517 omdömen
0,04 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 128sevärdheter i Pistoia
Cathedral of Saint Zeno
393 omdömen
0,1 km bort
Baptistery
228 omdömen
0,08 km bort
Palazzo dei Vescovi
81 omdömen
0,1 km bort
San Giovanni Fuoricivitas
90 omdömen
0,06 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pozzo del Leoncino.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering