Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
37
Alla bilder (37)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt64 %
  • Mycket bra22 %
  • Medel6 %
  • Dåligt4 %
  • Hemskt4 %
Om
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
18 °
11 °
okt
13 °
6 °
nov
10 °
3 °
dec
Kontaktuppgifter
Via Lungo Mare Roma, 55045 Marina di Pietrasanta, Italien
Webbplats
+39 392 913 4629
Ring
Omdömen (50)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
1
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 9 juli 2017

Vi stannade en dag i Bagno Battelli och vi gillade det verkligen. Stället är väl beläget, har god mat, kall öl, och bekväma stolar att ta en vilopaus.

Omdömet skrevs 13 augusti 2014

Överväger att priserna i augusti, 35 euro för parasoll 2 stolar och en säng det en affär. Ingen bar men val i närheten. Vänlig personal. Bekvämt beläget.

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 57 hotell i närheten
Hotel La Pigna
113 omdömen
0,12 km bort
Hotel Villa Ombrosa
285 omdömen
0,13 km bort
Hotel La Bitta - Pietrasanta
141 omdömen
0,2 km bort
Eden Park
109 omdömen
0,22 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 103 restauranger i närheten
Lo Studio
43 omdömen
0,45 km bort
Ristorante del Bagno Tropicana
5 omdömen
0,06 km bort
Pizzeria Il Nicchio
483 omdömen
0,36 km bort
Pizzeria da Gennaro
1 016 omdömen
0,08 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 39 sevärdheter i närheten
Bagno Carlo
91 omdömen
0,4 km bort
Bagno Grazia
55 omdömen
1,19 km bort
Bagno Nettuno Alba
86 omdömen
0,01 km bort
Bagno Roma
71 omdömen
0,6 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bagno Battelli.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering