Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Il Mondo di Wit

Stängt nu: 09:30 - 13:00, 15:30 - 19:30, 21:30 - 23:30
Öppet i dag: 09:30 - 13:00, 15:30 - 19:30, 21:30 - 23:30
Dela
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 09:30 - 13:00, 15:30 - 19:30, 21:30 - 23:30
Se alla tider
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
12 °
8 °
nov
8 °
5 °
dec
7 °
4 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Zara 3, 57033 Marciana Marina, Elba, Italien
Webbplats
+39 0565 99561
Ring
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
4
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
4
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 18 september 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 4 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 136 hotell i närheten
Hotel La Conchiglia
96 omdömen
0,12 km bort
Il Magnifico Elba Resort
174 omdömen
0,12 km bort
Hotel Imperia
160 omdömen
0,15 km bort
Hotel Marinella
184 omdömen
0,27 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 575 restauranger i närheten
Salegrosso
203 omdömen
0,06 km bort
Gelateria Zero gradi
182 omdömen
0,04 km bort
Gelateria La Svolta
383 omdömen
0,02 km bort
Rendez-Vous da Marcello Ristorante
593 omdömen
0,1 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 257 sevärdheter i närheten
Marciana Marina Beach
232 omdömen
0,27 km bort
Elba Diving
35 omdömen
0,53 km bort
Yatching Bar
56 omdömen
0,6 km bort
Gulliver - Terre d'Autore
14 omdömen
0,04 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Il Mondo di Wit.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering