Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

La Cisterna Storie di Cibo...e DiVino

Öppet nu: 10:00 - 13:30, 17:00 - 00:00
Öppet i dag: 10:00 - 13:30, 17:00 - 00:00
Spara
Dela
9
Alla bilder (9)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt58 %
  • Mycket bra36 %
  • Medel6 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Öppet nu
Öppettider i dag: 10:00 - 13:30, 17:00 - 00:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
15 °
11 °
okt
10 °
6 °
nov
7 °
3 °
dec
Kontaktuppgifter
Piazza della Cisterna 12 | Giglio Castello, Isola Del Giglio, Italien
+39 0564 183 6200
Ring
Omdömen (49)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 20 maj 2016

På toppen av berget inuti castle du måste gå uppför genom de trånga till kyrkan där du hittar en slingrande gator härlig utsikt över dalen nedanför och havet bortom. Även här står det cisterna.

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 10 hotell i närheten
Hotel Arenella
356 omdömen
0,9 km bort
Hotel Castello Monticello
180 omdömen
1,23 km bort
Hotel Giardino Delle Palme
174 omdömen
1,5 km bort
Albergo Il Porticciolo
81 omdömen
1,51 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 49 restauranger i närheten
Bar ajo
14 omdömen
1,24 km bort
Da Tony
540 omdömen
1,5 km bort
Zio Meino
226 omdömen
1,54 km bort
Il Trione Di Meino
514 omdömen
0,13 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 35 sevärdheter i närheten
Bagno Il Delfino
99 omdömen
1,39 km bort
La Playa del Carma‎
132 omdömen
1,49 km bort
Cala dell'Allume
63 omdömen
1,51 km bort
Giglio Island
694 omdömen
0,09 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på La Cisterna Storie di Cibo...e DiVino.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering