Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Laboratorio Ceramiche d'Arte - Paola Luisa Amico

Via Tommaso Guarrasi 18, 91016, Erice, Sicilien, Italien
+39 0923 869383
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs maj 13 2017
adevoti
,
Buckinghamshire
Läs alla 28 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt93 %
  • Mycket bra7 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 10.30 - 13.30, 15.30 - 18.30
Föreslagen längd: < 1 timme
PLATS
Via Tommaso Guarrasi 18, 91016, Erice, Sicilien, Italien
KONTAKT
Webbplats
+39 0923 869383
Skriv ett omdöme
Omdömen (28)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs maj 13 2017

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 14 2016

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 11 2016

I närheten
Restauranger i närheten
Pasticceria San Carlo
571 omdömen
0,08 km bort
Gli Archi di San Carlo
1 089 omdömen
0,2 km bort
Antica Pasticceria del Convento
490 omdömen
0,07 km bort
Pasticceria Maria Grammatico
1 309 omdömen
0,13 km bort
Sevärdheter i närheten
Trapani - Erice
3 920 omdömen
0,35 km bort
Pasticceria S. Carlo
66 omdömen
0,12 km bort
Chiesa DI San Giuliano
69 omdömen
0,28 km bort
Funi Erice
23 omdömen
0,06 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Laboratorio Ceramiche d'Arte - Paola Luisa Amico.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in