Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8
Alla bilder (8)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt59 %
  • Mycket bra35 %
  • Medel4 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt2 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
5 °
-2 °
jan
8 °
-1 °
feb
12 °
2 °
mar
Kontaktuppgifter
Corso Vittorio Emanuele II 61, 31015, Conegliano, Italien
+39 0438 35782
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (45)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 2 november 2016

Vi kommer hit förmodligen en gång en vecka. Den gelato är underbart men du måste prova av. Det är den riktiga grejer! Färsk frukt och med liksom panna cotta. Kaffet är bra, men de människor, är de fullkomligt underbar. Oavsett hur upptagna eller hett det...är, de är alltid så vänlig!Mer

Datum för upplevelsen: november 2016
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 6 hotell i närheten
Best Western Hotel Canon D'Oro
426 omdömen
0,32 km bort
Hotel Città di Conegliano
159 omdömen
0,8 km bort
Hotel Cima
44 omdömen
1,17 km bort
Hotel Pare'
12 omdömen
1,59 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 141 restauranger i närheten
Ostaria al Bacareto
299 omdömen
0,15 km bort
I-Sushi Conegliano
218 omdömen
0,12 km bort
Trattoria Stella
217 omdömen
0,14 km bort
A Casa de Giorgio
750 omdömen
0,16 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 75 sevärdheter i närheten
Sala dei Battuti del Duomo di Conegliano
92 omdömen
0,13 km bort
Centro Storico di Conegliano
87 omdömen
0,12 km bort
Palazzo Sarcinelli
53 omdömen
0,24 km bort
Duomo di Conegliano
28 omdömen
0,07 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bar Gelateria Nettuno.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering