Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
6
Alla bilder (6)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt60 %
  • Mycket bra40 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Via Gattuso, 56, 93100, Caltanissetta, Sicilien, Italien
Webbplats
+39 0934 26076
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Caltanissetta
från 5,80 US$
Mer information
från 36,20 US$
Mer information
från 93,50 US$
Mer information
från 20,26 US$
Mer information
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
3
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
3
2
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 23 oktober 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 oktober 2011
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 1 226 hotell i närheten
Hotel Plaza
109 omdömen
0,12 km bort
Antichi Ricordi
130 omdömen
0,39 km bort
Hotel San Michele
218 omdömen
1,41 km bort
Hotel Helios Inn
72 omdömen
5,68 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 16 337 restauranger i närheten
Ristorante Centro Storico
303 omdömen
0,24 km bort
Antica Osteria
35 omdömen
0,12 km bort
Gusto Misto
240 omdömen
0,01 km bort
Aria Ristorante
77 omdömen
0,09 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 6 905 sevärdheter i närheten
Santa Maria La Nova - Cattedrale di Caltanissetta
53 omdömen
0,22 km bort
Teatro Regina Margherita
35 omdömen
0,09 km bort
Moncada Palace
17 omdömen
0,22 km bort
Piazza Garibaldi
42 omdömen
0,22 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pasticceria Lopiano.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering