Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9
Alla bilder (9)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt82 %
  • Mycket bra17 %
  • Medel0 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
6 °
0 °
dec
5 °
-1 °
jan
8 °
-1 °
feb
Kontaktuppgifter
Via Alfredo Pinzon 123 N, 47814, Bellaria-Igea Marina, Italien
Omdömen (116)
Filtrera omdömen
116 resultat
Medlemsbetyg
95
20
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
95
20
0
1
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 116 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 17 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 25 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 2 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 29 juni 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 198 hotell i närheten
Hotel Barca d'Oro
147 omdömen
0,03 km bort
Beach Suite Hotel
45 omdömen
0,05 km bort
Hotel Luxor
255 omdömen
0,08 km bort
Hotel Trevi
14 omdömen
0,09 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 142 restauranger i närheten
Gelateria Dolcezza
13 omdömen
0,1 km bort
Picchio Verde
959 omdömen
0,4 km bort
Fresche Bontà
76 omdömen
0,47 km bort
Ristorante Veg di Hotel Luxor
57 omdömen
0,08 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 54 sevärdheter i närheten
Afrika Beach
236 omdömen
0,39 km bort
Torre Saracena
8 omdömen
1,5 km bort
Piciacia - Spiaggia 46
116 omdömen
1,53 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bagno 76 Eden.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering