Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
32
Alla bilder (32)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
8 °
1 °
jan
10 °
1 °
feb
13 °
4 °
mar
Kontaktuppgifter
Localita San Martino A Bocena | Cortona, 52044, Arezzo, Italien
+39 0575 612679
Ring
Förbättra objektet
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Arezzo
från 249,07 US$
Mer information
från 167,98 US$
Mer information
från 335,96 US$
Mer information
från 139,02 US$
Mer information
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
2
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 24 augusti 2018

Vi hade en fantastisk två veckors italienska semester (Rom, Elba och en vecka i Toscana) och vår matlagningskurs med Silvia Baracchi (Michelin-stjärnans kock) var absolut höjdpunkten. Vi åt lunch på Locanda del Molino (Il Falconière syster inn / restaurang "i landet" - upp en annan...dal mot Umbrien) och frågade om matlagningskurs för 6 (4 vuxna plus 10 yo och 7 yo) och från steg ett Vi fick en mycket personlig, speciell tjänst. Silvia kom redan till LDM, så hon introducerade sig, frågade vad vi tyckte om, vad vi hoppades på och några restriktioner. Vi ville att barnen skulle delta fullt ut, plus 7 y. o. har en äggallergi. Silvia var över den. Flera dagar senare anlände vi till Il Falconiere vid bestämd tid och kände verkligen som speciella gäster (även om vi inte bodde på I. F.), som familj. Klassen genomfördes i ett vackert gammalt men välutrustat kök. Mycket varmt och inbjudande (mot något sterilt, klassrum / kirurgisk svit som matlagningsskolor jag har varit på). Rätterna vi förberedde var intressanta, mycket toskanska, inte för svårt eller för grundläggande och otroligt läckra. Vi gjorde fyllda tomater (reverserade caprese), pici pasta (handrullad), fyllda fläskmedaljonger och sommarfrukt tiramisu. Fantastiskt vin från deras vingård serverades i hela klassen. Silvia var så bra med både barn och vuxna. Vi är bra kockar och vi lärde oss ett ton - inte bara toskanska matvaror, men prokocktrippar som vi kommer att tillämpa på massor av rätter. Våra barn älskade Silvia. Och då. . . de kokta all mat vi hade förberett och serverat det till oss i den huvudsakliga Il Falconiere matsal uteplats med full topp hak service (vi skulle ha klädd lite mer om vi hade vetat det var kulminationen). Jag kan verkligen inte säga tillräckligt bra saker om denna matlagningskurs. Vi har tagit några bra matlagningskurser (inklusive en annan stor i Chianti) och detta skymmer dem alla.Mer

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 31 december 2015

Det är inte varje dag som vi kan ta en matlagningskurs i Toscana. Lägg till att en fastighet som Il Falconiere och Michelin-kocken Silvia Baracchi, hur kan du gå fel? Den matlagningskurs hade en av förväntningar att leva upp till, och det gjorde det. Vi...kom väl innan vår klass. Med tanke på vår upplevelse med vägbeskrivningar i Italien, vi ville inte komma sent. När vi var löst och mötte våra andra matställen kockar för en dag, vi eskorterades till cooking school kök. Allt såg ut precis som på bilderna. Det var som en gammal toskanska köket. Vi blev snabbt gett bundo omkring vi fick hålla samt en välkommen glas eller vin, eller så tänkte jag. Det skulle vara en av de många som under hela den klass vin spilldes och hällt upp. Vi gjorde olika rätter. Från prosciutton rullas i auberginen och mozzarella (en riktigt lätt rätt) till Pici Pasta med tomat och Basilika och oxfilé det var en mycket bra upplevelse. Höjdpunkten var att göra pici var det. Jag hade alltid trott pasta hade ägg och mjöl. Men jag visste man skulle kunna göra det från bara vatten och mjöl. Olika i smak och konsistens, det var formade helt för hand. Det var kul och äkta italiensk mat. De tog prep av allt vi gjorde till den stora kök och sedan beredd för oss som middag i den stora matsalen på restaurangen. Från min förståelse klassen menyn ändras dagligen. Eftersom vi har erfarenhet av köket det skulle ha varit bra att ta andra klasser eller kanske be om mer avancerade rätter. Silvia gör ett utmärkt jobb med att lägga fram menyer som är lätt för alla nivåer och för alla. Hon blir stor heder för det. Av samma biljett, hon fick en Michelin-stjärna för en anledning. Jag skulle älska mer tid att tillbringa med henne och lära dig mer avancerade tekniker. Kanske något de kan erbjuda för före detta kulinariska proffs. Jag skulle starkt rekommendera detta inte som en klass, men som en upplevelse. Om du kan bo på hotellet, då du har inga ursäkter för att inte ta så många kurser som du kan. Buon Appetito!Mer

Datum för upplevelsen: maj 2015
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 28 hotell i närheten
Relais Il Falconiere & Spa
580 omdömen
0,52 km bort
Relais Villa Baldelli
280 omdömen
1,05 km bort
Residence Il Casale
71 omdömen
1,16 km bort
Villa Borgo San Pietro
200 omdömen
1,37 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 542 restauranger i närheten
Gelateria Snoopy
404 omdömen
1,87 km bort
Il Poderino
14 omdömen
1,75 km bort
Osteria del Teatro
2 552 omdömen
1,84 km bort
Ristorante Ambrosia
358 omdömen
1,77 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 135 sevärdheter i närheten
Eremo Le Celle
1 100 omdömen
1,95 km bort
Museo Diocesano
335 omdömen
1,74 km bort
Piazza della Repubblica
690 omdömen
1,93 km bort
Chiesa San Francesco
113 omdömen
1,91 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Cooking Class Under the tuscan sun.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering