Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Abbazia Benedettina Santa Maria in Silvis

Piazza Castello 3, 33079, Sesto al Reghena, Italien
+39 0434 699014
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs april 9 2017
Mmarymomm
,
Pleasanton, Kalifornien
Läs alla 109 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt68 %
  • Mycket bra30 %
  • Medel2 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 09:00 - 12:00, 15:00 - 18:00
PLATS
Piazza Castello 3, 33079, Sesto al Reghena, Italien
KONTAKT
Webbplats
+39 0434 699014
Skriv ett omdöme
Omdömen (109)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs april 9 2017

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs oktober 17 2016 från mobil enhet

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 18 2014

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
Al Grappolo
290 omdömen
0,78 km bort
Trattoria Pizzeria Bar Centrale
13 omdömen
3,41 km bort
Ae Do Paanche
263 omdömen
4,44 km bort
Ristorante dell'Azienda Agricola Andreana
131 omdömen
4,55 km bort
Sevärdheter i närheten
Auditorium del Centro Culturale Burovich
1 omdöme
0,03 km bort
Azienda Agricola Zucchetto Graziano
0,06 km bort
Biblioteca Civica "Giovanni Sigalotti"
0,14 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Abbazia Benedettina Santa Maria in Silvis.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in