Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
286
Alla bilder (286)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt80 %
  • Mycket bra17 %
  • Medel2 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
5 °
-1 °
jan
8 °
0 °
feb
13 °
2 °
mar
Kontaktuppgifter
Strada Lesignana 130, 41123 Lesignana, Modena, Italien
Webbplats
+39 059 849468
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (228)
Filtrera omdömen
34 resultat
Medlemsbetyg
30
4
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
30
4
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 34 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Maria var mycket upphetsad över den här turnén och jag var mer intresserad av Balsamic Tour bara ner vägen vi var på väg till nästa. Turnén här var dock riktigt bra, guiden super informativ och provsmakning efter fantastiska. Vi båda åtnjutit verkligen det och tog...lite ost hem till Dubai med oss från deras butik. Om du går, var noga med att ta med provsmakning efter utan att du inte uppskattar vad de gör.Mer

Datum för upplevelsen: maj 2018
Omdömet skrevs 4 december 2018 från mobil enhet

Vi bokade några veckor i förväg och bestämde oss för den röda provsmakningen. Vi var väldigt glada vi gjorde! ! För bara € 15 var du ett urval kött, alla parmesanostar, breadsticks etc och vin. Turnén överträffade våra undantag. Vår tour guide var mycket informativ...och vi haft promenad runt alla delar av fabriken. Du ser produktionen från glasfönster men det spelade ingen roll. Åldringsrummet i slutet var en höjdpunkt. . 33 000 hjul av parmesanost! Vi nåde lätt till läget med taxi från Modena tågstation. Definitivt rekommendera att besöka.Mer

Datum för upplevelsen: september 2018
Omdömet skrevs 2 november 2018 från mobil enhet

Och jag menar uttömmande så. Visst en imponerande, mycket professionell etablering, men som med så många av dessa turer är det för mycket av en bra sak. Femton minuter, om och om, skulle göra det för de flesta andra än cheesemongers och mjölkbönder. Ostprovningen är...absolut strålande och din belöning för att ha tagit emot tediet av Cheesemaking 101. Gå om du är villig att arbeta för den belöningen, men ta inte barnen!Mer

Datum för upplevelsen: november 2018
Omdömet skrevs 27 oktober 2018 från mobil enhet

4 Madonne är en mycket stor parmigianoproducent. Där bearbetas kampanjer upprättas med stora fönster för turné deltagare att visa. Guiden var mycket kunnig. Det var cirka 20 personer i vår grupp klockan 10.30 alla privat bokade. De var nästan i slutet av deras behandling för...morgonen (tidigare är definitivt bättre!) Men det var fortfarande aktivitet att se. Dyrare provsmakning är värt pengarna med provsmakning av längre åldrig ost och lite kött. Fantastisk upplevelse!Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömet skrevs 26 juli 2018 från mobil enhet

Bra tur- och för alla besökare i Modena! Vår guide var fantastisk, fulla av kunskap och mycket lättsam . Vi lärt oss så mycket om parmassiano reggiano och vinprovning i slutet var värt pengarna, olika sorter var allihop för provsmakning och det var underbar!

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 12 juli 2018 från mobil enhet

Fantastisk turné! Av du vill ha att veta om den process och smak läckra Parmesan. . . Vi beklagar måltider från Parma reggiano du behöver för att komma hit.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 7 juli 2018 från mobil enhet

Lysande informativ bakom kulisserna tour of the processen att göra det ikoniska Parmesan. Vi blev positivt överraskade att se så mycket av det faktiska gör.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 5 juli 2018

En rolig, utbildning och Osten Parmigiano Reggiano läckra rundtur i hur (PR) är genomförd kommer från obehandlad mjölk hela vägen genom åldrande. En höjdpunkt är den vinprovning i slutet av 1 timmes tur - du kan jämföra det smakade den skillnaden att åldrande gör från...4 veckor, 12 månader, 24 månader och 36 månader. Tid gör en enorm skillnad - natt och dag mellan 12 och 24 , och mindre så mellan 24 och 36. Men det var kul att göra jämförelse sida vid sida!Mer

Datum för upplevelsen: juni 2018
Omdömet skrevs 29 mars 2018

Det här stället är ett måste besöka om du är i området. Turen var utmärkt, jag vill verkligen gav oss en ny respekt för parmigiana reggiano. Gå på den tur- och innan kl. 12.00 om du vill ha att se den produktionen. Vi åkte på...11 : 30 och det var en perfekt tid till ser att tillverkningen plus att vi hade en fin tilltugg för lunch på slutet. Vi valde det röda vinprovning, vilket ger dig en smak av alla sina ostar och några trevliga kött, samt med ett glas vin. Det var en perfekt lunch. De har en fantastisk liten butik där du kan köpa osten samt andra italienska delikatesser.Mer

Datum för upplevelsen: mars 2018
Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Du inte vet hur du gör tillverkat parmesanost? Detta är rätt ställe att lära sig hur du gör ren ost. Det är nog få dig att respektera tillverkat parmesanost ost.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Best Western Hotel Modena District
512 omdömen
2,4 km bort
Magnagallo Hotel
48 omdömen
2,43 km bort
Hotel Eden
99 omdömen
2,86 km bort
Albergo Ristorante La Gentile
17 omdömen
3,18 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 5 restauranger i närheten
Casa da Beppe
248 omdömen
1,2 km bort
Corte Degli Ulivi
231 omdömen
1,33 km bort
Ristorante Martin Grigliate
10 omdömen
0,91 km bort
MamaLiga
5 omdömen
1,22 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 3 sevärdheter i närheten
Acetaia Giuseppe Giusti
373 omdömen
1,93 km bort
Museo della Bilancia
38 omdömen
3,46 km bort
Piazzale della Rosa
7 omdömen
4,35 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på 4 Madonne Caseificio dell'Emilia.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering