Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
4
Alla bilder (4)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra50 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
19 °
8 °
sep
14 °
5 °
okt
7 °
1 °
nov
Kontaktuppgifter
Ave Annexe Tannenwalld, 68220 Leymen, Frankrike
Omdömen (8)
Filtrera omdömen
8 resultat
Medlemsbetyg
4
4
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4
4
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 29 maj 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 maj 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 december 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 10 november 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 17 september 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSee all hotels
Hotel Jenny
104 omdömen
5,77 km bort
Hotel Porte de France
32 omdömen
11,66 km bort
Ibis Airport Basel Mulhouse
202 omdömen
12,06 km bort
Hotel & Spa La Villa K Basel Airport
429 omdömen
12,11 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 3 restauranger i närheten
Wirtshaus zur Sage
73 omdömen
0,57 km bort
La Couronne d'Or
187 omdömen
0,95 km bort
Restaurant Pizzeria Sternenberg
12 omdömen
0,56 km bort
Restaurant Landskron
29 omdömen
0,93 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 2 sevärdheter i närheten
Kloster Mariastein
72 omdömen
1,37 km bort
Castle Landskron
33 omdömen
1,38 km bort
Orachorn Thai Massage & Spa
14 omdömen
8,36 km bort
Stadt-Krimi
13 omdömen
8,38 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Château de Landskron.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering