Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
39
Alla bilder (39)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt27 %
  • Mycket bra37 %
  • Medel21 %
  • Dåligt10 %
  • Hemskt5 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
16 °
12 °
okt
12 °
8 °
nov
8 °
5 °
dec
Kontaktuppgifter
Via Frugoso, Cavo, Rio Marina, Elba, Italien
Webbplats
Omdömen (104)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 23 september 2015

Stranden ligger mycket nära centrum av Cavo, liten by på ön Elba. Det är lättillgängligt och erbjuder vacker utsikt. Men hemligheten med stället är en silver pulver som fyller ripplemarks på sanden. Förmodligen den kommer från pulver pyrite men effekten är fantastisk och oförglömlig. Även...små fiskar på botten är täckt med detta silver sediment. Missa inte chansen att se det!Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 136 hotell i närheten
Villa La Pineta
35 omdömen
0,21 km bort
Hotel Marelba
44 omdömen
0,78 km bort
Hotel Maristella
62 omdömen
0,8 km bort
Hotel Ginevra
120 omdömen
0,97 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 574 restauranger i närheten
Mistral Cafe
1 205 omdömen
0,89 km bort
Ristoro dell'Amandolo
750 omdömen
1,19 km bort
Mahe'
204 omdömen
0,99 km bort
Ristorante Pizzeria Rendez Vous
580 omdömen
0,9 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 256 sevärdheter i närheten
Cavo Beach
233 omdömen
0,53 km bort
Spiaggia di Nisportino
80 omdömen
5,47 km bort
Spiaggia Di Bagnaia
16 omdömen
7,71 km bort
Cala delle Alghe
113 omdömen
0,3 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Spiaggia di Frugoso.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering