Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Norwegian Canning Museum

Stängt nu: 11:00 - 16:00
Öppet i dag: 11:00 - 16:00
Spara
Dela
196
Alla bilder (196)
Helhetsvy
{2006_tc_awards_title_ffffe599|s}
Resenärsöversikt
  • Utmärkt53 %
  • Mycket bra37 %
  • Medel8 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt1 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 11:00 - 16:00
Se alla tider
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
10 °
5 °
okt
6 °
1 °
nov
3 °
-1 °
dec
Kontaktuppgifter
Øvre Strandgate 88, Stavanger 4005, Norge
Webbplats
+47 407 28 470
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Stavanger
från 173,60 US$
Mer information
från 60,54 US$
Mer information
från 41,00 US$
Mer information
från 138,30 US$
Mer information
Omdömen (296)
Filtrera omdömen
84 resultat
Medlemsbetyg
49
28
6
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
49
28
6
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 84 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Canning Factory var sista stoppet på vår lista över saker att göra för dagen i Stavanger, som närmast vårt kryssningsfartyg. Piers, du gjorde absolut vårt besök! Så bra att träffa en annan likasinad själ med en stor, torr humor. Min man, tonårs son och 12...år gammal dotter hade en bra tid i museet på din guidade tur: Jag hoppas så att konservering av fisk en dag kan vara en av mina barns projekt, för pojke! Det finns inget som vi nu inte vet om processen: -) Du tog hela stället i live. Tack så mycket.Mer

Omdömet skrevs 24 juni 2018 från mobil enhet

Vi crused genom staden med electro cyklar och vårt första stopp var detta museum eftersom trip advisor. Det var fantastiskt! Du behöver för att inleda i toppen med silent film så är det mycket bättre. Det s otroligt hur de sardin grillas burkar var gjorde...mer än en hundra år sedan. Definitivt värt ett besök och för studenter de t är ~ 5 € och biljetten giltigt i alla andra måste (Museer över Stavanger) , plus du får 50 % rabatt för petroleum museum.Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 juni 2018 från mobil enhet

Gratis om du åker i maritime museum och vice versa. Utmärkt story av sardin grillas industri och effekter på ekonomin. Bra re skapandet av tiderna.Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 oktober 2017 från mobil enhet

Jag trodde att min partner var skämt åsido när hon sa att hon ville ha att besöka detta museum men jag är glad att hon var inte älskar . Vi hade en fantastisk tid. Det är mycket underhållande och vi lärde oss alla vi behövde...veta om den sill och konservering industrin. Det är en bit att guddle och inte lätt att ta dig fram runt i något logiskt sätt men vi njöt av det ännu mer för det. Du kan även få ditt foto tagit som Captain Prenumeration på Birdseye!Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 24 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 september 2017

Den museum är perfekt beläget i de hörde av den gamla staden och väl värt ett besök. Vi njöt alla de med kryssningsbåt den kunniga och vänliga guide. Det gav en verklig smak av industrin på vilken staden grundades.Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 september 2017

Detta museum är väl värt ett besök. Beläget i den " Gamla Stavanger." att ge en intressant historia av den tidigare och en gång en viktig industri i Stavanger. Det också ett litet café med kaffe och " våfflor " . Sardiner slår allt var...exporteras i stora kvantiteter upp till om 1960 .Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 18 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 5 september 2017 från mobil enhet

Nu när detta kanske inte låter som den mest spännande ställe att besöka, men jag absolut älskade det! Den konserveringsmuseet är i den gamla delen av Stavanger, nära till hamnen, och är inrymt i vissa underbara gamla fabriksbyggnader. Det finns en ton av autentiska gamla...maskiner på den museum, plus Engelska på tal turer om du vill ha en. Jag trodde att vårt guide var hysteriskt roliga - hon var kunnig om Stavanger's historia med fiske och tunnelbanestationen canning export, och gjorde det tur- och intressanta och en hel del av roliga. Det finns en utmärkt tyst film från vägen - tillbaka - när, som är en underbar touch, och verkligen bland höjdpunkterna bara hur viktigt det här industrin var till Norge. Du kan prova din hand på att förpacka sardiner (plast dem! ) Som är mycket svårare än det låter. Jag hade turen att besöka när det fanns färska rökt fisk tillgängliga för smak - detta är en härlig touch, visar hur enkelt den fisk rökprocesser var, utan också hur utsökt! En riktigt bra liten museum.Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 18 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 1 augusti 2017 från mobil enhet

Vi tog våra två tonåriga pojkar här och vi alla älskade det. Vi tog en mycket engagerande, educational tur på engelska. Bara be om det. Vi tillbringade 1 timme, 15 minuter där.Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 juli 2017 från mobil enhet

Så intressant och väl värt ett besök! Vi besökte museet medan du är i hamn. Det är en enkel promenad från piren och har väldigt intressanta utställningar!Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 juli 2017

Första för de spela in; ingen sardiner var caned här, det var en annan fisk. Och du lär dig allt om de hur och varför. The museum självt fantastiskt. Det är inte till stora och lätt att övervaka. Alla de ursprungliga maskiner är i logik...för. De gav en oövervakad guidedtour flyer men det bättre att acceptera erbjudandet om en utflykt med guide (det gratis) , som du kommer att lära dig mycket mer. Det verkligen ger en bra inblick i den canningindustry som det används till vara i staden, och det häpnadsväckande hur mycket olika märken och etiketter av konserverad fisk- det fanns. Du kommer att bli förvånad över när du ser den visas på den första våningen av några exempel. Definitivt värt ett besök när i stan och har en timme orso att tillbringa.Mer

Cannerman, Daglig leder på Norwegian Canning Museum, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 26 hotell i närheten
Best Western Plus Victoria Hotel
271 omdömen
0,28 km bort
Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
564 omdömen
0,3 km bort
Skansen Hotel
106 omdömen
0,31 km bort
Best Western Havly Hotell
122 omdömen
0,33 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 242 restauranger i närheten
Tango restaurant
283 omdömen
0,26 km bort
Harry Pepper
284 omdömen
0,29 km bort
Villa 22 Trattoria & Bar
362 omdömen
0,33 km bort
Phileas Fogg
561 omdömen
0,34 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 137 sevärdheter i närheten
Old Stavanger
2 001 omdömen
0,13 km bort
Stavanger Maritime Museum
146 omdömen
0,23 km bort
Paseo por la calle
83 omdömen
0,34 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Norwegian Canning Museum.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering