Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt37 %
  • Mycket bra36 %
  • Medel27 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
7 °
1 °
okt
2 °
-2 °
nov
0 °
-5 °
dec
Kontaktuppgifter
Granaasen skisenter, Trondheim 7026, Norge
Webbplats
+47 907 40 188
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Trondheim
från 123,60 US$
Mer information
från 65,97 US$
Mer information
från 41,00 US$
Mer information
från 80,50 US$
Mer information
Omdömen (11)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 17 maj 2017 från mobil enhet

Trevligt ställe för att ta en paus på efter tung vecka och att tillbringa den tid med din familj och vänner 🏂🎿

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 24 hotell i närheten
Quality Hotel Panorama
311 omdömen
3,95 km bort
Scandic Lerkendal
579 omdömen
6,23 km bort
Hotell St. Olav
34 omdömen
6,61 km bort
Comfort Hotel Park
498 omdömen
7,16 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 304 restauranger i närheten
Verona Pizzarestaurant
9 omdömen
3,24 km bort
Fellini Restaurante Pizzaria
18 omdömen
3,83 km bort
Lian Restaurant
48 omdömen
2,91 km bort
Kompis Byasen
22 omdömen
3,6 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 134 sevärdheter i närheten
Nidarosdomen
2 157 omdömen
6,81 km bort
Hiking in Bymarka
116 omdömen
7,03 km bort
Graakallbanen
40 omdömen
3,47 km bort
Elgsethytta
31 omdömen
6,68 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Granaasen skisenter.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering