Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
1
Alla bilder (1)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt60 %
  • Mycket bra20 %
  • Medel20 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
17 °
10 °
sep
13 °
6 °
okt
8 °
3 °
nov
Kontaktuppgifter
Rue des Pierres 57, Bryssel 1000, Belgien
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Bryssel
från 18,00 US$
Mer information
från 133,67 US$
Mer information
från 19,20 US$
Mer information
från 31,10 US$
Mer information
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
1
1
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
1
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 19 mars 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 27 november 2016 från mobil enhet

Omdömet skrevs 2 augusti 2016

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 196 hotell i Bryssel
Hotel Amigo
2 634 omdömen
0,09 km bort
Hotel Residence Le Quinze
212 omdömen
0,12 km bort
La Legende Hotel
285 omdömen
0,13 km bort
Hotel Mozart
935 omdömen
0,19 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 4 022 restauranger i Bryssel
Ristorante Bocconi
889 omdömen
0,06 km bort
Chocolatier Elisabeth
128 omdömen
0,1 km bort
Maison Dandoy - Tea Room & Waffles
1 464 omdömen
0,09 km bort
Fritland
2 283 omdömen
0,1 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 802sevärdheter i Bryssel
Town Hall (Hôtel de Ville)
2 951 omdömen
0,07 km bort
Lower Town
42 omdömen
0,09 km bort
Basilique Notre-Dame de Bon-Secours
42 omdömen
0,08 km bort
Museum of Cocoa and Chocolate (Musee du Cacao et du Chocolat)
665 omdömen
0,02 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Le Detour.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering