Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
21 °
15 °
sep
16 °
12 °
okt
12 °
8 °
nov
Kontaktuppgifter
Terme, Siena, Italien
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Siena
från 53,80 US$
Mer information
från 65,80 US$
Mer information
från 167,40 US$
Mer information
från 185,30 US$
Mer information
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
5
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
5
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 22 december 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 25 april 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 22 januari 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 september 2013
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 40 hotell i Siena
Grand Hotel Continental Siena - Starhotels Collezione
257 omdömen
0,08 km bort
Hotel la Perla
212 omdömen
0,12 km bort
Albergo Cannon d'Oro
544 omdömen
0,15 km bort
Hotel Centrale
199 omdömen
0,16 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 570 restauranger i Siena
Grotta di Santa Caterina
1 554 omdömen
0,11 km bort
Zest Ristorante & Wine Bar
1 322 omdömen
0,11 km bort
La Compagnia dei Vinattieri
981 omdömen
0,01 km bort
Consorzio Agrario Siena
501 omdömen
0,11 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 242sevärdheter i Siena
Casa di Santa Caterina
458 omdömen
0,12 km bort
Cappella di Piazza
134 omdömen
0,18 km bort
Palazzo Chigi Saracini
126 omdömen
0,18 km bort
Loggia della Mercanzia
71 omdömen
0,07 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Muzzi Kartel.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering