Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

La Stamperia Di Nannini Mario

Spara
Dela
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt89 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt11 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
21 °
15 °
sep
16 °
12 °
okt
12 °
8 °
nov
Kontaktuppgifter
Via Camollia 126, 53100, Siena, Italien
+39 02 80443
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Siena
från 53,20 US$
Mer information
från 65,10 US$
Mer information
från 165,60 US$
Mer information
från 183,40 US$
Mer information
Omdömen (9)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
3
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
3
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 6 april 2017

Mer

Omdömet skrevs 15 juni 2016

Omdömet skrevs 28 juli 2014 från mobil enhet

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 40 hotell i Siena
Piccolo Hotel Il Palio
186 omdömen
0,29 km bort
NH Siena
1 692 omdömen
0,37 km bort
Relais degli Angeli
245 omdömen
0,43 km bort
Hotel Minerva
1 674 omdömen
0,43 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 569 restauranger i Siena
Pizzaland
353 omdömen
0,23 km bort
Ristorante Enzo
419 omdömen
0,22 km bort
Il Vinaio di Bobbe e Davide
902 omdömen
0,05 km bort
La Grotta di San Francesco
395 omdömen
0,25 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 242sevärdheter i Siena
Italian Opera in Siena
78 omdömen
0,21 km bort
Antiporto di Camollia
57 omdömen
0,17 km bort
Enoteca Italiana
140 omdömen
0,45 km bort
Gastronomia Salumeria Alimentaria Alleanza
12 omdömen
0,12 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på La Stamperia Di Nannini Mario.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering