Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7
Alla bilder (7)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt47 %
  • Mycket bra15 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt38 %
Om
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
6 °
nov
10 °
2 °
dec
9 °
1 °
jan
Kontaktuppgifter
Piazza Dante, Pisa, Italien
+39 340 971 9175
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Pisa
från 17,40 US$
Mer information
från 34,90 US$
Mer information
från 43,00 US$
Mer information
Omdömen (13)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
0
0
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
0
0
0
0
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 18 maj 2017 från mobil enhet

Fotot visar min Caprese Sallad som serverades med torkad oregano snarare än färsk basilika som vi förväntade oss. Ärligt talat i Italien. . . Torkad oregano, kom igen. Åk någon annanstans

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 68 hotell i närheten
Leonardo Hotel
411 omdömen
0,18 km bort
Hotel Amalfitana
260 omdömen
0,23 km bort
Cecile Hotel
45 omdömen
0,24 km bort
Hotel Novecento
337 omdömen
0,25 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 1 054 restauranger i närheten
I Porci Comodi
2 601 omdömen
0,1 km bort
La Cantina di Tipì
238 omdömen
0,09 km bort
Filter Coffee Lab
512 omdömen
0,09 km bort
La Sosta dei Cavalieri
415 omdömen
0,13 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 298 sevärdheter i närheten
Knights' Square
1 577 omdömen
0,22 km bort
Palazzo della Carovana
77 omdömen
0,22 km bort
La Staffetta Tap Room
48 omdömen
0,23 km bort
Museo Nazionale di Palazzo Reale
70 omdömen
0,2 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bar Macchi.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering