Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Chef Paolo Monti's Cucina Italiana Cooking School

Stängt nu: 10:00 - 22:00
Öppet i dag: 10:00 - 22:00
Spara
Dela
482
Alla bilder (482)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt91 %
  • Mycket bra6 %
  • Medel1 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt1 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 10:00 - 22:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
19 °
10 °
okt
13 °
6 °
nov
10 °
2 °
dec
Kontaktuppgifter
Via Per Sant'Alessio n. 3684, 55100, Lucca, Italien
Webbplats
+39 0583 329970
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Lucca
från 252,00 US$
Mer information
från 123,10 US$
Mer information
från 169,90 US$
Mer information
Omdömen (640)
Filtrera omdömen
239 resultat
Medlemsbetyg
219
15
2
0
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
219
15
2
0
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 239 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 4 dagar sedan

Vi gick Chef Paolo för hans favorit klass och det var en underbar upplevelse. Det var tio av oss på kvällen och vi började genom att förbereda alla ingredienserna tillsammans och förbereda och äta varje kurs. Vi lärde oss att göra så många rätter på...så kort tid - alla var relativt enkla att göra men så mycket oerhört läckra. Han hade en mängd olika lokala ingredienser och gav oss många användbara tips om vad vi kunde hitta hemma. Kock Paolo är kunnig och rolig och det gjorde en bra måltid och en riktigt underhållande kväll. Vår enda ånger är att vi bara kunde delta i en natt!Mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Min familj av 6 vuxna gjorde pasta gör matlagning kurs på vår resa till Toscana i slutet av september. Kock Monty var kul! Han gav oss en bra natt med många minnen. De flesta av vår grupp var väldigt nybörjare till italiensk matlagning men kock...Monty var väldigt tålmodig och hjälpt oss med några begrepp som vi inte greppte. Definitivt komma med en stor aptit! Vi gjorde 13 såser och 4 olika typer av pasta. Vi lämnade alla fyllda. Desserten kommer att bli en favorit hos familjen i många år framöver. Skål från Kanada Chef Monty!Mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Jag spenderar bara en vecka med en vän för att lära mig att laga italiensk mat korrekt. Det var en riktigt bra upplevelse. Paolo tog så mycket tid att förklara och lära oss grunderna och historien om det italienska köket. Men också riktigt fint men...överraskande lätta måltider som är så läckra. Trots att jag har lagat mycket redan lärde jag mig så mycket. Jag njöt verkligen av att lära mig tricksna för att göra min matlagning ännu bättre och enklare. Paolo är en mycket trevlig och rolig kille med så mycket kunskap och erfarenhet. Jag använder så många recept jag lärde mig under den veckan, även de skaldjur. Jag gillade aldrig skaldjur innan. En annan höjdpunkt var vår resa till producenter av parma-skinka, parmesanost och ordentlig ättika. Det var så intressant och vi hade mycket roligt idag. Jag kan bara rekommendera att göra minst en av hans klasser. Du vann inte ångra det. Men försiktig, maten är så bra, du kan få några kilo. .Mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Min fru och jag deltog i en kort 4 timmars klass som en del av vår turné i Toscana-området. Underbar upplevelse. De människor vi träffade i gruppen på cirka 14 personer var varierade i erfarenhet men alla hade liknande känslor. Gärna att rekommendera.

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Fantastiska händelse och erfarenhet. Kock Paulo är rolig, tålmodig och engagerande. Vi gjorde aptitretare, rage sås, ravioli och fettuccini, ostsås, brödsallad, rostad fläsklinne och potatis och biscotti. Underbar perience och lärt sig om uppgifterna om Toscana matlagning. Kom redo att arbeta. . . . och...äta. Du får ta hem recepten och godisarna.Mer

Omdömet skrevs 26 augusti 2018 från mobil enhet

Min familj och jag älskar att gå på matlagningskurs runt hela världen och detta var en av de största. Vi tog den vegetariska klass eftersom jag är vegetarian. Vi gjorde så många fantastiska läckra rätter och vi fick en stå upp visa från kocken Paolo....Det var en fantastisk upplevelse lär dig mer om mat och hur du gör det.Mer

Omdömet skrevs 22 augusti 2018

Min fru och jag har nyligen återvänt från 7 day cooking school som vi deltog i för våra 20 -årsjubileum. Det var en sådan underbar resa och upplevelse. Vi var grupperade med 8 kvinnor från olika delar av den OSS och vi hade så mycket...kul. De klasser själva är jättebra. De är mycket händer på. Vi har gjort så många fantastiska rätter från aptitretare genom desserter och fick äta allt. Kocken Paolo gjorde upplevelsen mycket minnesvärd. Hans kärlek för matlagning visar och han förmedlar som älskar in i sin undervisning. Han blandar i skämt och historier längs vägen för att hålla det underhållande. Min fru tog massor av anteckningar men vi kom också hem med de recept för ganska mycket av allt vi gjorde. De turer var fascinerande. Måste se hur tillverkat parmesanost ost, prosciutto di Parma och balsamvinäger är gjorda. Utmärkt vinprovningar vid varje stopp. Gjorde ett vin tour i Chianti. Staden Lucca var mycket charmig och rolig att utforska. Den restaurang serverar fantastisk mat när du är inte att äta vad du förbereda. Alla måltider är utsökt och mättande! Lägenheterna ansluten till skolan mycket god. Kan berätta för de var nyligen uppdaterade. Min fru och jag 100 % rekommendera detta som en annan typ av semester. Vi har bott i Italien tre gånger nu och detta var något speciellt och inte ett typisk turistiga resa. Vi hoppas att göra det tillbaka igen någon gång i den närmaste framtiden. Tack vare igen Che Paolo för en minnesvärd tid på din skola! Jay och Lisa ButlerMer

Omdömet skrevs 10 juli 2018 från mobil enhet

Vi har varit i Toscana och Lucca fem gånger och detta var vår 4:e återbesök till Kocken Paolo Monti's cooking class. Det låter säger allt. Varje gång vi kom hit, upplevelsen var underbar. Kocken Paolo är mycket lättsamt och roligt. Denna tid kring, vi hade...en toskansk klass. Det var vid första en större klass storlek än vi skulle ha velat, men vi träffade mycket trevliga människor, och detta inte förringa de bra upplevelse. Denna tid kring, vi tog till våra 8 och 11 år gamla pojkar, som har älskat det. Du får du många användbara tips, en full uppsättning vägbeskrivningar, och få att se hur enkelt allt är att förbereda. Ät inte innan du kommer för det finns bokstavligen så mycket mat, du kan knappt prova på allt.Mer

Omdömet skrevs 5 juli 2018

Jag vet inte hur jag ska börja här, så jag kommer just början. Jag skrev på för upp för detta klass månader i förväg. Kocken Monte accepterade min deposition och jag fick mitt välkomnande e-post med en konformation. Vi reste till Italien och medan touring...insåg att vi kan ha att ha bråttom avsevärt till gör det morgon klass, så jag mejlade Kocken att se om han hade någon öppningar i en senare klass. Jag ta emot ett e-postmeddelande om negativa bieffekter var fulla, men han kan klassas som att kunna få oss en kväll klass. Svarade jag genom att säga att jag skulle nedgång som erbjuder och bara plan på att vara på tidigt klass som vi hade tidigare bokade. Jag fick ett annat email igen menade att den klasser var fullbelagda. Jag sa då fick en annan e-välkomnande mig och att tillhandahålla den information för den klass. De e-själv sagt vilken tid att anlända och ytterligare information. Vi sedan lämnade våra town MYCKET tidigt i den morgon och körde för två timmar att få till den klass. Den taxi kostade över 200 dollar . 00 ! När vi kom vi träffade med andra i samma klass och slutligen Kocken Monte. Vid inlärning mitt namn, Chief Monti tvärt sa till mig att han hade inget rum och vi skulle inte tillåtas i klassen. Då jag nämnde hans bekräftelse via e-post han förklarade " De är automatiskt sända. De har ingen hjärtat eller ingen hjärnaktivitet " Han sedan fortsatte med att berätta för mig att den blandning upp var MIN fel. Vi var mycket upprörd över att lära sig att en student hade bara bokat den klass den natten innan och var tillåtna att delta i medan vi var vände bort. Där jag kommer från, när du accepterar en deposition, du har en affär. Kocken Monti var oförskämd, arrogant och likgiltig. Var mycket försiktig att göra med honom och hans skolan. Förhoppningsvis kommer du kan lära av min dåliga erfarenheter. FÖRRESTEN: jag sprang in i en person som varit tillåtet att delta i hans klass hon inte gillade det. Hon uppgav att de fick aldrig till cook, bara titta på. Jag undrar vad skulle ha hänt om vi inte hade visa upp? Skulle han ha höll mitt deposition? Jag skulle undvika den här klassen till varje pris.Mer

chefpaolo07, Proprietario på Chef Paolo Monti's Cucina Italiana Cooking School, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 13 juni 2018 från mobil enhet

Vi valde Kocken Paulos favorit rätter. Han sa att de var hans favorit eftersom de var lätta att göra och smakade bra. Han var rätt! ! Fantastiskt! ! ! !

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 46 hotell i närheten
Hotel Carignano
252 omdömen
0,02 km bort
Il Ponte
116 omdömen
1,4 km bort
Hotel Fabbrica di San Martino
103 omdömen
1,61 km bort
Al Podere di Rosa
222 omdömen
1,68 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 674 restauranger i närheten
Donna Sofia
303 omdömen
1,53 km bort
Alla Cantina di Carignano
289 omdömen
0,02 km bort
Bar Pizzeria Calogero
94 omdömen
1,36 km bort
Il Lupo e Il Poeta
109 omdömen
1,29 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 213 sevärdheter i närheten
Fattoria al Dotto
180 omdömen
0,84 km bort
Gioia di Vivere Scuola di Cucina Vegana Naturale
13 omdömen
2,98 km bort
Fattoria Sardi
36 omdömen
3,61 km bort
Museo Nazionale di Palazzo Mansi
205 omdömen
3,49 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Chef Paolo Monti's Cucina Italiana Cooking School.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering