Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Florens
Publicera
Inkorg
Sök

Scuola di Arte Culinaria Cordon Bleu - Day Classes

Alla bilder (37)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt88 %
  • Mycket bra4 %
  • Medel0 %
  • Dåligt4 %
  • Hemskt4 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
8 °
1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Giuseppe Giusti 7, 50121, Florens, Italien
Florences historiska centrum
Webbplats
+39 055 234 5468
Ring
Förbättra objektet
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Florens
från 77,70 US$
Mer information
från 145,26 US$
Mer information
från 64,19 US$
Mer information
från 66,44 US$
Mer information
Omdömen (23)
Filtrera omdömen
7 resultat
Medlemsbetyg
6
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
6
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Resan började med en resa till den lokala marknaden för att se färsk frukt, grönsaker, kött, ost, etc. Matlagningsskolan var en kort avslappnad promenad från marknaden. På skolan tillagade vi en utsökt lunch av potatisstappad tortellini med fläskköttsås och bruschetta toppad med svamp. Dessutom gjorde...vi tiramisu i enskilda koppar. Medan vi fick njuta av den mycket utsökta maten och vinet är det också viktigt att notera att vår kock Tommaso Bartoloni gjorde dagen mycket trevlig genom att dela sina tips och tekniker med sin vänliga och animerade personlighet! Mille Grazie Tommaso!Mer

Datum för upplevelsen: november 2019
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Vilken rolig kväll gör spagetti med sås, bruschetta och tiramisu. Vi alla hade en hand i det och de flesta av oss hade aldrig gjort pasta från början. Vin serverades också och vi hade alla en skön måltid medan vi lärde oss.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 4 augusti 2018

Vi har varit på en matlagningsskola i Cinque Terre där vi gjorde några av förberedelserna och en matlagningsskola i Spanien där vi inte gjorde något. Detta var annorlunda som nio av oss i turnégruppen beredde det mesta av måltiden. inklusive en av de två typerna...av bruschetta, hemgjorda och handrullade toskanska pastor plus vitlöks tomatsås och tiramisuöken. Kocken var kul, men tålamod, som han hjälpte oss att lära oss. Till slut åt vi vad vi förberedde. En rolig sen morgon och tidig eftermiddag.Mer

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 4 mars 2018

Jag var så lycklig att ha en lektion med den mycket kunniga och generösa Gabriella. Hon guidade mig genom en 3-rätters vegetarisk middagsmeny med tuscany-stil, som gjorde bruschetta med olika toppings - inklusive en underbar enkel vitbönspott, vår egen pasta med den bästa tomatsås jag...någonsin har ätit och en sydlig italiensk efterrätt med mandelmjölk. Jag lärde mig så mycket under ut lektionen och önskar bara att jag hade tänkt på frågor för att fråga denna väldigt erfarna och expertkock innan jag anländer, jag tänker fortfarande på andra frågor som jag kunde ha frågat! Du kan lära dig mycket från Google och Youtube och laga böcker och shows, men inget slår att ha någon rätt i din armbåge som visar dig exakt hur man gör det rätt. Om du aldrig har provat en matlagning turist erfarenhet innan (som jag) är detta en extraordinär upplevelse. Det var också roligt att sedan sitta ner och äta maten vi hade förberett med ett glas riktigt härligt italienskt vin. Skolan är mycket välutrustad med stora professionella kök precis i hjärtat av Florens - bara 10 minuters promenad från Davids staty. Du behöver inte ta någonting med dig till lektionen.Mer

Datum för upplevelsen: februari 2018
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Skräddarsydda pizza kurs (5 timmar). Mycket trevlig och professionell lärare (kan lära sig italienska och engelska). Vi beställde pizza kursen; hur man förbereder olika slags pizza - deg till el och trä, olika regionspizzor och focaccia. Efter kursen var vi väldigt nöjda och vi kan...rekommendera det. Skolan är mycket professionell och mysig. Personalen är så positiv och glad.Mer

Datum för upplevelsen: februari 2018
Omdömet skrevs 16 oktober 2017

Tretton familjemedlemmar nyligen gjorde en matlagningskurs här. Vi hade en fantastisk tid. Kocken Duccio var entusiastisk och den perfekta italiensk kock för vår grupp. Vi gjorde en fullständig måltid av bruschetta, pasta/sås, kyckling, och tiramisu till efterrätt. Vin ingick. Vi tillbringade cirka 3 timmar där...vilket var perfekt. Denna klass var en av höjdpunkterna på vår resa till Italien. Rekommenderas starktMer

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Omdömet skrevs 5 juni 2017 från mobil enhet

Åkte som en del av en utflykt grupp. Kvällen värd är en undervisning kock. Hon guidade oss genom skapande av vår egen middag. Massor av skoj och skratt (i synnerhet när vinet kom ut! ) . Vill bara gälla till en grupp, men en definitiv...rekommendera.Mer

Datum för upplevelsen: juni 2017
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 415 hotell i närheten
Four Seasons Hotel Firenze
1 973 omdömen
0,12 km bort
Albergo Losanna
50 omdömen
0,16 km bort
Hotel Villa Liana
515 omdömen
0,18 km bort
Hotel Regency
467 omdömen
0,19 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 3 256 restauranger i närheten
Vinoteca Firenze
176 omdömen
0,02 km bort
Il Palagio - Four Seasons Hotel
965 omdömen
0,13 km bort
Acquacotta
1 211 omdömen
0,34 km bort
Trattoria Accadi
350 omdömen
0,32 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 1 914 sevärdheter i närheten
Museo degli Innocenti
463 omdömen
0,42 km bort
Sinagoga di Firenze e Museo ebraico
693 omdömen
0,37 km bort
Museo Archeologico Nazionale
293 omdömen
0,26 km bort
Cimitero degli Inglesi (Protestant Cemetery)
46 omdömen
0,23 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Scuola di Arte Culinaria Cordon Bleu - Day Classes.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering