Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
Kontaktuppgifter
Piazza Santa Trinita, 50100, Florens, Italien
Uffizi
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Florens
från 87,90 US$
Mer information
från 105,50 US$
Mer information
från 80,90 US$
Mer information
från 151,20 US$
Mer information
Omdömen (1)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 23 juli 2014

Dado's Kök är en matlagningskurs ligger i Piazza Santa Trinita. Det är ett bra ställe att lära sig konsten att äkta italiensk mat för människor i alla åldrar och nivåer.

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 414 hotell i närheten
Hotel Tornabuoni Beacci
914 omdömen
0,04 km bort
La Residenza
205 omdömen
0,06 km bort
NH Collection Firenze Porta Rossa
2 364 omdömen
0,07 km bort
Antica Torre di Via Tornabuoni
1 286 omdömen
0,07 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 3 031 restauranger i närheten
Fattoria Rossi Firenze
377 omdömen
0,11 km bort
Rooster Cafe Firenze
151 omdömen
0,11 km bort
Cantinetta Delle Terme
578 omdömen
0,13 km bort
Il Barretto
622 omdömen
0,14 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 1 638 sevärdheter i närheten
Basilica di Santa Trinita
151 omdömen
0,01 km bort
Via de' Tornabuoni
229 omdömen
0,08 km bort
Ponte Santa Trinita
84 omdömen
0,13 km bort
Museo Salvatore Ferragamo
307 omdömen
0,01 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Dado's Kitchen.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering